Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Temat: Alfa Romeo Brera 3.2 - Bodzanów.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Jaso
    Mieszka w
    WAW
    Auto
    MiTo 1.4 16V 95km, Brera 2.0jtdm 09' Spider 2.2 JTS 07', 166 3.0 Super BYŁA: AR 156 1.8 T.S. 98'

Domyślnie

Cytat Napisał miras76 Zobacz post
    kolegę mechanika który jeździ Alfą z BUSSO
    jego wiedza nie jak bedzie sie miała do HOLDEnusso

zupełnie inne silniki
    Brera Team Warsaw

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    zwykłe 2.0

Domyślnie

Hehe , faktycznie że to już ten wynalazek co w Oplu ale on ogarnięty mechanik , w poniedziałek mamy tam podjechać i zobaczymy co i jak. Ale cudów bym się po tym komisie nie spodziewał ,bo oglądałem już CRV które tam mają i kombinowane lekko

Auto
    -

Domyślnie

Hehe , faktycznie że to już ten wynalazek co w Oplu ale on ogarnięty mechanik , w poniedziałek mamy tam podjechać i zobaczymy co i jak. Ale cudów bym się po tym komisie nie spodziewał ,bo oglądałem już CRV które tam mają i kombinowane lekko
    I jak, byles moze obejrzec ta brere? :>

Użytkownik Rowerzysta Avatar fx25
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Brera Q4 Stelvio Q

Domyślnie

zapytam tak poza tematem - co i jak macie zamiar sprawdzać w tym wynalazku z opla ? będzie trudniej niż ocena stanu silnika po połysku kolektorka w busso ?

Auto
    zwykłe 2.0

Domyślnie

Wielkie sorki ,ale mnie choroba rozwaliła w tym tygodniu i podjadę w poniedziałek zobaczyć.
    fx25 , tak poza tematem to mamy zamiar podłączyć ja do kompa diagnostycznego i przepatrzyć samochód pod względem bezwypadkowości. Cóż więcej możemy zrobić przy takim wynalazku który nie ma nawet chromowanych rurek

Auto
    zwykłe 2.0

Domyślnie

Byłem dziś po drodze i oglądałem. Zdecydowanie nie polecam samochodu. Tarcze przód tył śmietnik, opony śmietnik , alternator podobno nie ładuje i nie da się odpalić samochodu. Po chwili udaje się zapalić z urządzenia rozruchowego. Maska odkręcana, błotniki przód też. Listwy na progach (wewnątrz) dziwnie w środkowej części odstają , środek wyprany pięknie Samochód po odpaleniu pracuje równo ,ale jest ciągłe piszczenie z okolic alternatora. Najbardziej zaskoczyła mnie tabliczka znamionowa pod maską , dziwnie odstaje i drugie wielkie zaskoczenie to paskudnie wyglądające dwa punkty pod maską . Czy każda Brera ma tak brzydko to zrobione? Bo jakoś mnie to odstrasza Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20160307_121240.jpg
Wyświetleń:	12
Rozmiar:	348.3 KB
ID:	193638Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20160307_121251.jpg
Wyświetleń:	13
Rozmiar:	267.6 KB
ID:	193639

Użytkownik Znawca Avatar Zmianowy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

Ewidentnie rzeźbiarstwo.....
    Jak widzę takie "rodzynki" na otomoto to tym bardziej dochodzę do wniosku że moja zostanie na wieki wieków
    "A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
    J.Clarkson

Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
    Brera Team Poland - Facebook Group