Hehe , faktycznie że to już ten wynalazek co w Opluale on ogarnięty mechanik , w poniedziałek mamy tam podjechać i zobaczymy co i jak. Ale cudów bym się po tym komisie nie spodziewał ,bo oglądałem już CRV które tam mają i kombinowane lekko
![]()
Wielkie sorki ,ale mnie choroba rozwaliła w tym tygodniu i podjadę w poniedziałek zobaczyć.
fx25 , tak poza tematem to mamy zamiar podłączyć ja do kompa diagnostycznego i przepatrzyć samochód pod względem bezwypadkowości. Cóż więcej możemy zrobić przy takim wynalazku który nie ma nawet chromowanych rurek![]()
Byłem dziś po drodze i oglądałem. Zdecydowanie nie polecam samochodu. Tarcze przód tył śmietnik, opony śmietnik , alternator podobno nie ładuje i nie da się odpalić samochodu. Po chwili udaje się zapalić z urządzenia rozruchowego. Maska odkręcana, błotniki przód też. Listwy na progach (wewnątrz) dziwnie w środkowej części odstają , środek wyprany pięknieSamochód po odpaleniu pracuje równo ,ale jest ciągłe piszczenie z okolic alternatora. Najbardziej zaskoczyła mnie tabliczka znamionowa pod maską , dziwnie odstaje i drugie wielkie zaskoczenie to paskudnie wyglądające dwa punkty pod maską . Czy każda Brera ma tak brzydko to zrobione? Bo jakoś mnie to odstrasza
![]()
Ewidentnie rzeźbiarstwo.....
Jak widzę takie "rodzynki" na otomoto to tym bardziej dochodzę do wniosku że moja zostanie na wieki wieków![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group