Jeżeli chcecie dalej rozprawiać nad słusznością montażu takich lamp to mogę Wam temat przenieść .
Makaron jak widać jest nowy na forum więc każdemu może zdarzyć się umieścić temat nie w tym dziale ( to jest dział techniczny !)
Jeżeli chcecie dalej rozprawiać nad słusznością montażu takich lamp to mogę Wam temat przenieść .
Makaron jak widać jest nowy na forum więc każdemu może zdarzyć się umieścić temat nie w tym dziale ( to jest dział techniczny !)
Zapraszam do mnie:-)
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...peed_kilu.html
zobaczysz jak wygląda srebrna 156 z lexami, może ci się spodoba;-)
No to trochę się pomyliłem z działem sorya teraz pokolei rozporka sparco 440 pln montaż własny
lampy te podobają mi się ze względu na wyodrebnnione światła oraz ich kulista formę. Lampy te wydają mi sie estetyczne jednak nierozłącznie kojarzą z pseudo tuningem a na efekcie tym mi jednak nie zależy a nawet bym był niezadowolony gdyby tak sie stało, wasze zdjęcia dodają mi trochę otuchy ale muszę jeszcze przemyśleć ten zakup najgorsze jest to, ze zastanawiam sie nad nimi od ponad roku za chwilę chce wymienić 156 na 159 a dalej nie mogę podjąć decyzji w sprawie lamp :p
Przyznam sie bez bicia, ze i mnie przeszly te tylna lampy przez mysl, jednak moja 156 jest koloru czarnego, z tad mam smialosc przypuszczac, ze wygladaly by znacznie lepiej niz na srebrnej. Jednak jeden szczegol odwiodl mnie definitywnie od tego zamiaru (przynajmniej jak na razie) otoz wylupiaste banki poszczegolnych swiatel. Gdyby ich powierzchnia byla jednolicie gladka, jak w oryginalnych lampach, to pewnie bym sie i skusil...
Pozdrawiam.
- Rafal
Na przeglądzie niczego nie wymagają, lampy jak lampy, dodatkowym ich plusem jak dla mnie jest to że w końcu coś widać w lusterkach jak wsteczny wrzucę. Bo na standardowych lampach cofanie do przyjemnych rzeczy nie należało.
Są gusta i gusta, mi tam się podoba bardziej niż na oryginałach.
Pozdrawiam
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Alces1 idealnie trafiłeśmnie też martwią te pojedyncze wypukłe klosze :/ a co do koloru wydaje mi sie ze do srebrnej pasują
Dużym problemem jest też brak alternatywy, po prostu chciałbym wymienić te lampy ale nie ma na co :/