Niestety nie działa. Eh.. Karta idzie do zwrotu.
Tak to jest z piratami.
Może sie ktoś orientuje jak jest z aktualizacjami na płytach? Do navi Pioneer Avic d3?
Witam.
Panowie czy ten otwór u góry radia z nawigacją to wejście na kartę SD?
I czy jak włożę płytę z mapami do radia CD to wczyta mi ją?
Czy będę musiał na niej jeździć żeby wyświetlało mapę?
Pozdrawiam.
To znaczy że jak używam nawigacji w trasie to nie mogę słuchać CD z radia? Bo jedno wyklucza drugie?
A co do wejścia na kartę sim to można to jakoś podpiąć pod telefon żeby nie wyciągać karty z telefonu?
Tak, płyta z mapami musi być cały czas w napędzie. Zostaje ci słuchanie muzyki z radia (FM) albo zmieniarka/emulator zmieniarki.
I tak i nie. Ogólnie rzecz ujmując zrobić tak by działało to tak jak np parowanie bo BT z radiem i rozmowa z naszej komórki się nie da. Tam musi być karta SIM i koniec. To oznacza albo dodatkowy nr i np przekierowania rozmów, albo klon karty i wtedy musisz wyłączać swoją komórkę. Obie opcje są słabe w czasach gdy wystarczy mieć włączony bt w telefonie by wszystko działo się automatycznie.
Właśnie z tego powodu, ta stacja wyleci z mojego samochodu przy pierwszej okazji. Nawigacja jest taka sobie, jestem ograniczony w słuchaniu muzyki z mp3. Jedyną zaletą są ekrany 'trip'.
Moja navi również jest 'na wylocie', zastanawiam się nad jakimś kenwoodem 2-DIN. Niektóre modele mają wbudowaną navi Garmina.
ok dzięki wielkie.
A taką płytę z mapą polski można załatwić?