Nie, no pytam poważnie bo moja także jest rozbita i jeśli pasuje maska ze 147 do GT to byłoby super.
Oprócz maski coś jeszcze można przeszczepić z innego modelu ?
to z pierwszej przed liftowej 147 tak pasuje, różnią sie tylko rozstawieniem spryskiwaczy. Maske ja kupowałem za 200zł.
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
przed liftowa to które roczniki bo 147 sie nie orientuje -- będę bardzo wdzieczny
z tego co się orientuję, jeżeli dach ruszony to geo też mogło się zmienić całego autka
Tak jak ktoś wspomniał - wyklepać wyklepiesz.. wyciagniesz załamania, tylko żebyś się nie złozył przy uderzeniu w śmietnik pod biedronką potem, bo karoseria będzie zmęczona i podmalowana.
Osobiście.. jezeli masz garaż... wyjmij wszystko to co...chcesz zabrać..:
- tapicera jak w dobrym stanie, nakladki, kiera, radio, glosniki, wzmak, poszycia jakieś... felgi, zaciski...
czyli wszystko to co, czego nie dostaniesz w takim 2.0 jts...
kupić coś z zajechanym silnikiem- nie wazne już jakim, ale ze zdrową bezwypadkową budą... i wsio...
Fajnie by bylo trafić coś w fajnym stanie jesli chodzi o wyposażenie.. mozesz zawsze wyjąć, sprzedać...
tylko na wszystko potrzeba czasu - osobiście nie wiem czy bym się podjął... ja jestem w gorącej wodzie kąpany więc... jak masz chlopie cierpliwość to tak bym wlasnie zrobiłna pewno zyskasz.. myślę, że nawet i zarobić troche grosza.
Aktualnie na sprzedaż:
http://olx.pl/oferta/obudowa-subwoof...5-IDeQwS5.html
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-5x98...5-IDeQwzx.html
Wszystko się jeszcze okaże, jak będę wiedział ile dostanę od ubezpieczyciela. Tymczasem muszę się dowiedzieć ile wyprodukowali wszystkich GT i ile z tego to było Busso oraz ile jest w Polsce GT i ile z tego to Busso. Fajnie by było gdyby też ktoś potwierdził, że 3.2 były w GT tylko do końca 2006 roku.
tak tylko do 2006 pózniej tylko edycje limitowane po kilkadziesat sztuk a Gt ogólnie 3.2 jest mniej niz 147 GTA i 156GTA
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Tego, że jest ich mało, akurat doświadczyłem kiedy szukałem ;-) Potrzebuję jednak konkretnych liczb, żeby uzasadnić cenę zakupu wyraźnie wyższą niż średnia rynkowa. Drogówka może mieć takie informacje czy bardziej urząd komunikacji? Pewnie trzeba mieć jakieś znajomości, żeby ktoś to po prostu sprawdził?