Slabej wiary jestes ^^
Zrownanie malowania (nawet najbardziej fikusnego koloru) do nakladania czegokolwiek na uklad hamulcowy / jezdny co nie jest do tego dedykowane a "jedynie sprawia wrazenie fajnosci " umocnilo mnie ze nie ma co dyskutowac na ten temat.
Sent from my HTC T528w using Tapatalk
Always Loking For A drive
Podobnie jak założenie zaciskow z alfy 166 , tez nie są dedykowane do 9 i co?
Bawi mnie Wasze teoretyzowanie o potencjalnych problemach, w innym wypadku nawet nie zabralbym tu glosu.
Aha, opony 225 40 19 lub 225 45 18 tez nie są dedykowane.
Masz racje. Nie sa: bo sa to 235/45 18 lub 235/40 19.
Z calym szacunkiem jak mozesz porownywac przyklejanie kawalka plastiku sprowadzonego z aliexpress na klej do zacisku z zalozeniem innej opony ?
Dla mnie mozesz I zaciski od traktora wmontowac.
Zapytales co moze sie stac I zostalo to przedstawione.
Uwierz, wszystko sie moze zdarzyc. Serwisuje maszyny I widze do czego uzytkownik moze doprowadzic. Tak samo przed 97r nie mogla sie zdarzyc powodz stulecia. A sie zdarzyla. Takie podejscie jest brakiem w pewnym sensie odpowiedzialnosci. I naprawde nie chce nikogo krytykowac. Ale takie nakladki o watpliwej jakosci jako "nowosc 2016" to juz lekkie przegiecie. Do swojego seicento wolal bym odladac przez rok pieniadze by kupic brembo anizeli stosowac imitacje. Ktora nie wiadomo jak sie zachowa.
Sądząc po postach ktoś tu chyba już taką wiochę odstawiłA tak poważnie niech sobie każdy montuje co chce dla mnie ubaw po pachy montowanie nakładki przy tarczy 280-290mm
![]()
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 03-05-2016 o 17:04