Jak widze wiekszosc woli czerwiec, mi czerwiec rowniez bardziej odpowiada. Wiec pozostanmy przy czewcu 7 - sob. lub 8 - niedziela
Jak widze wiekszosc woli czerwiec, mi czerwiec rowniez bardziej odpowiada. Wiec pozostanmy przy czewcu 7 - sob. lub 8 - niedziela
łukasz155
No i co z tym spotem? Bo coś widzę ucichło. Moze się jakoś określmy,jak to widzicie,gdzie to zrobić,kto przyjedzie, w ile osób itp,
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Postaram się zajrzec,chocby na chwilke.
wstępnie zainteresowany
jesli to bedzie 7.06 to pisze sie
obowiazkowo grill![]()
Witam serdecznie i dziękuję że zaproszenie na spot jednak nie będę mógł sie zjawić bo po niedzieli znów jade do niemiec a wracam dopiero w czerwcużyczę udanej imprezy i mam nadzieje ze z wakacje jeszcze sie spotkamy.
Ja się pisze na 7 lub 8 czerwca, tym bardziej że to są moje okoliceTylko pasowałoby jakieś konkretne miejsce ustalić
Miejscem spotkania bedzie rynek w Gdowie (tam najlatwiej trafic )a potem ustalimy gdzie sie udamy dokladnie na grila. Pewnie bedzie to gdzies nad rzeka Raba /to sie ustali na miejscu / znajdziemy jakies fajne miejsce napewno
################################################## ##############################
Czy jest ktos chetny na domek campingowy / w okolicy zlotu / jak tak to prosze pisac bede pytal o rezerwacje
Ostatnio edytowane przez łukasz i kasia ; 15-05-2009 o 20:23
łukasz155