ale zeby rachunki za paliwo zbierac?wedlug mnie dosc to dziwaczne jak to rigobert napisał, no chyba ze faktury ale to w przypadku dzilalnosci gosp.Napisał marcins737
ale zeby rachunki za paliwo zbierac?wedlug mnie dosc to dziwaczne jak to rigobert napisał, no chyba ze faktury ale to w przypadku dzilalnosci gosp.Napisał marcins737
jesli mi sprzedawaca wyciagnal by 4 teczki, a na jednej z nich widnialby napis benzyna bylbym pod wrazeniem... w sensie pozytywnym. to moze byc dokumentacja przebiegu, spalania.
marcinel (masz u mnie piwo) dzięki za Informacje.
Założyłem ten temat żeby widzieć na co mam patrzeć/zwracać uwagę jak będę oglądał auto u sprzedającego. Wiadomo że można kopić kota w worku.
Interesuje mnie jeszcze jakie sa koszty eksploatacji oraz zużycie paliwa w cyklu mieszanym (choc to powinno mnie najmniej interesować). Ciekawi mnie jeszcze jak ten silnik reaguje na LPG
Już tak mam.. Już jak miałem malucha to zbierałem rachunki. Po prostu robie tak i już. Byłbym zły gdyby się mi gdzieś któryś rachunek stracił i nie miałbym kompletu.Napisał Korczu
I Właśnie głównie o to mi chodzi. Nawet moge zrekonstruować przybliżoną mape poruszania się pojazdu, bo rzadko zdarza mi się tankować dwa razy z rzędu w tym samym mieście..Napisał Tuti
Wiesz co odpuść sobie tą V6Napisał Emenems
![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
koszty .najdrozszy przy rozrzadzie jest napinacz reszta to ceny znosne.spalanie przy delikatnej jezdzie ok 8 tak troche szybciej ok 10 a juz bardzo niegrzecznie i 17 l co do lpg jak w kazdym makaronie decyduje tylko jakosc montarzu i wiedza gazownikow zdecydowanie odradzam 2 generacje.strzal moze cie kosztowac majatek.ja mam sekwencje trasa ok 11 w miare dynamicznie miasto 13 do 15 ,zapytaj na prv marekm on ma v6 24v ,pozdrowienia,aha dzisiaj pokazalem swoja v6 zarazonemu wirusem i zrobil :shock:
:shock: a jaki lejesz olej?Napisał marcinel
Powiem Ci szczerze, ze jeszcze nigdy nie musialam dolewac jej oleju, V6 smigam od dwoch lat i leje tylko SELENIE.
Co tu duzo mowic. Ja jestem bardzo zadowolona. Problemow tyle co nic.
Moja V6 np. srednio pali 10,1 - 10,5 l w miescie
To że pytam o LPG to nie znaczy że jestem jego zwolennikiemNapisał 75andrew155
Całkiem nieźle spodziewałem sie spalania na poziomie 12-13 litrówNapisał Sylwia
Dokladnie tyle pali i jeszcze przez ostatnich pare dni obserwowalam spalanie w miescie. Dzisiaj ponownie 10,1l Znajomy ma 156 2,0 i pali mu dobre 12 litrow
To jest raczej optymistyczny wynik ( jazda rekreacyjna )Napisał Emenems
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995