Ja bym na tym pasku juz tego nie poskladal;/ mój po 50 tys przelotu tak nie wygladal. Dla mnie stan paska jest agonalny.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Ja bym na tym pasku juz tego nie poskladal;/ mój po 50 tys przelotu tak nie wygladal. Dla mnie stan paska jest agonalny.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Albo ociera w którymś miejscu o obudowę albo ślizga się po rolce (rolka ciężko się obraca pasek pracuje na pół poślizgu rozgrzewając się powodując takie zniszczenia) albo po prostu pasek był sam w sobie jakiś felerny :/
Tak czy siak, powiem jak poprzednik - na tym pasku nie jeździł bym więcej (koszt nowego paska kontra remont silnika) zwłaszcza że rozumiem że robił byś to sam.
Niby tak ale ten pasek technicznie jest dobry, tak to nie musiałem ścigać pasków poluzowałem tylko napinacz paska rozrządu i sprawdziłem rolki i pompę. Zrobiłem też wywiad z mechanikami i dwóch potwierdziło że z dayco taki już widzieli. Sprawę będę i tak monitorował. Wygląda to tak jak by się ta część z napisami starła i wtopiła lub może jakieś zanieczyszczenia lub jakaś warstwa z rolki plastikowej ciężko powiedzieć, grubość paska jest taka sama jak nowego. Nagrałem nawet filmik jak pracuje po odpaleniu bez osłony i nie ma żadnego bicia ani nic tak smao nie ma śladów na osłonie od wewnątrz by coś tarło itp wszystko jak należy.
Miłośnik pizzy i samochodów włoskich
Za kilka dych tak ryzykować.... No nic życzę szcsescia
Też nie rozumiem. Tym bardziej, że koszt roboty odpada jak sam robisz....
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva