Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Temat: Brera

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

Dokładnie stoi już bardzo długooo gdyby wszystko było ok już by poszła bo jak za polifta cena dobra. Niestety do Brery bez 30K zł nie ma co nawet podchodzić, a to jest minimum. Wystarczy popatrzeć po ile stoją faktycznie zadbane i bezwypadkowe Bery na zachodzie.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Pawel_Gtv
    Mieszka w
    Ostrołęka
    Auto
    159 SW Ti

Domyślnie

Nie do przesady - w czerwcu mogłem kupić bezpośrednio od włocha brerę 2,4 z 2007 r z przebiegiem ok 110 tys za 24 000. Oczywiście koszty akcyzy, ubezpieczeń i rejestracji podwyższyłyby tą kwotę do około 30000. Więc na upartego mogłem ją wziąć i bym już śmigał. Jednak uwzględniając wady kosmetyczne (w końcu to włoch...) + wywalenie dpf, klapy w dolocie, egr - zrezygnowałem. Poza tym była niebieska a nie jest to mój ulubiony kolor
    Może ktoś z was chce sprzedać rozsądne wozidło? Budżet zależy od konkretnego egzemplarza więc nie pytajcie mnie ile mam przeznaczone na zakup Rozpatruję 2 wersje silnikowe: 2,4 jtd i 1,75 tbi.
    Jeśli chodzi o dizla to idealnie by było gdyby sprawy związane z klapami, dpf i egr były już załatwione

Mieszka w
    Ostrołęka
    Auto
    159 SW Ti

Domyślnie

Szanowni - wciąż szukam. Nikt nic nie ma? Sprawa robi się dość pilna. Kilka osób się odezwało i dziękuję im za oferty. Niestety większość chce sprzedać na jesieni (pewnie wtedy sporo ofert się pojawi) albo ma 2,2 lub 3,2 jts. Może ktoś z was zna właściciela Brery, który zastanawia sie nad sprzedażą?

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

W sumie mam Brere 2.4 JTDM 2006r. niby się nie zastanawiam nad sprzedażą ale to tylko auto więc kwestia dogadania się z $$... tak z 35K i mogę się zacząć zastanawiać

Mieszka w
    Ostrołęka
    Auto
    159 SW Ti

Domyślnie

Podaj szczegóły i podeślij jakieś fotki. Jak konkretny egzemplarz to nigdy nie mówię nie choć za kwotę niewiele większą od twojej mam już ofertę na 2,4 jtd z przebiegiem 56 000 także wiesz Będę wdzięczny za info.
    Ponieważ ciężko znaleźć jednak brerę, rozpatruję też zakup 159 ale tylko w Ti no i najfajniej by było 2,4 jtd albo 1,75 tb. Przeglądając sieć poraz tysięczny, natrafiłem na coś takiego:
    http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#ab486ce5f2
    http://allegro.pl/show_item.php?item...333#ab486ce5f2
    Ma ktoś jakieś info lub czy mógłby ktoś ewentualnie sprawdzić? Tą drugą sprawdzę sobie sam bo mam niedaleko - podpowiedzcie tylko na co zwrócić szczególną uwagę w przypadku 1,75 tbi - takie kilka podstawowych punktów bez rozpisywania się.

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

Skoro masz takie perełki po 50K przebiegu to nawet tu nie wrzucam fotek swojego strupa ze 180K... nic tylko brać jak taka okazja

Mieszka w
    Ostrołęka
    Auto
    159 SW Ti

Domyślnie

Brać lub nie - to zależy od wielu czynników. Koleś jeszcze się nie odzywa a poza tym do wzięcia jest dopiero w październiku a ja od sprzedaży swojego crosswagona nie mam czym jeździć co jest irytujące. W związku z tym myślę, że fajnie jakbyś co nie co opowiedział mi o swojej Brerze no i przesłał jakieś fotki. Jeśli jeszcze cena byłaby do negocjacji to może mielibyśmy temat do obgadania.

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Jak byłem ostatnio w DE po 9, to pomierzyłem przy okazji poliftowego TI, którego Helmut też miał na podjeździe, tak, na wszelki wypadek. I powiem jedno - w tych pieniądzach to możesz zapomnieć o sprowadzonym, dobrym TI, a 2.4 (akcyza), to już marzenia ściętej głowy.
    Jeżeli chcesz kupić coś dobrego, to zwiększ budżet, lub zmniejsz wymagania.
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

Użytkownik Maniak resoraków

Domyślnie

przepiękne auto.... ech...

Mieszka w
    Ostrołęka
    Auto
    159 SW Ti

Domyślnie

Cytat Napisał szerszeń Zobacz post
    Jak byłem ostatnio w DE po 9, to pomierzyłem przy okazji poliftowego TI, którego Helmut też miał na podjeździe, tak, na wszelki wypadek. I powiem jedno - w tych pieniądzach to możesz zapomnieć o sprowadzonym, dobrym TI, a 2.4 (akcyza), to już marzenia ściętej głowy.
    Jeżeli chcesz kupić coś dobrego, to zwiększ budżet, lub zmniejsz wymagania.
    Przecież nigdzie nie napisałem, że mam 25 tysi na samochód Przeznaczyłem pewną kwotę na auto i myślę, że wystarczy na spełnienie moich wymagań. Jeśli znajdzie się konkretny egzemplarz to i pieniądze też się znajdą Szukam i szukam ale muszę przyznać, że nie jest lekko w ogóle znaleźć zadbaną sztukę a obejrzałem ich już kilka.