Dokładnie o to mi chodziło.
Kosztowne, ale za to jaka frajda.
Dokładnie o to mi chodziło.
Kosztowne, ale za to jaka frajda.
kosztowny taki Pioneer to jest dopiero jak już go ukradną :/
frajda ?? zalezy od oczekiwań , za 10x mniejszą kasę można kupić coś co gra o kilka klas lepiej ...no ale nie ma mp3 , divx , dotykowego ekranu + paru innych przyozdabiaczy i nie jest 2DIN
Obserwator mi głównie zależy na nawigacji i bluetooth. Znajdź mi coś ciekawego, tańszego co mogę wmontować w konsolę?
heh , dlatego pisałem że zależy od oczekiwańjak nawi & blue - wiadomo że szukasz 2DIN a nie zwykłego radia ...czyli nic nie poradzę
może tylko tyle że czasami warto kupić coś lekko używanego z kompletem dokumentów i zaoszczędzić sporo $$$
w temcie 2DIN - niestety jeśli face nie jest demontowalny to może się to komuś spodobać :/ przy oryginalnej jednostce ryzyko to znacznie spada - zależy czy się tym musisz przejmować czy nie (gdzie parkujesz , gdzie bywasz itd)
Fakt, kwestia kradzieży też wchodzi w rachubę.
Właściwie to rzadko bywam w dziwnych miejscach więc teoretycznie nie ma o co się bać, jednak wiadomo jak to jest. Jak coś się komuś spodoba to i w centrum miasta podpierniczy. Tym bardziej, że ja pracuję popołudniami do godzin nocnych.
Co do używanego to się zgodzę. Jeśli trafi mi się taka okazja to nawet nie będę się zastanawiał.
Na allegro widziałem jednostki, które normalnie w detalu kosztują ok 5tys a ludzie je za 1,5tys wystawiają. Chociaż, w takim przypadku obawiałbym się kupować, no chyba, że full dokumentacja, paragony gwarancje itp.
Ostatnio edytowane przez plancior ; 29-05-2009 o 16:28
odbiór osobisty , spisać umowę kupna - sprzedaży i tyle
rada - nie spisuj umowy tak aby kupujący miał adres pod którym parkuje samochód , spisz na kolegę
przy zakupie Allegro powyżej 1kzł - pamiętaj o zgłoszeniu umowy k-s w urzędzie skarbowym , podatek 2%
Warto sprawdzić, czy wogóle jest taka możliwość, żeby sprzęt zadziałał.
W cromie wymiana radia na CN+ nie będzie funkcjonowała