13 dlamnie jak najbardziej bo 6.06 Weselicho
Znam juz wstepny grafik, 6.06 mi nie pasuje, niestety :-( moglbym byc dopiero po 20. Wiec opowiadam sie za terminem 13.06.
PS. dla zainteresowanych, program i komp juz dziala, dzisiaj nawet jedna 156 podlanczalem i bledy kasowalem wiec jest oks, wiec tym razem mam nadzieje, ze na spocie wszystko zadziala.
ja moze w koncu sie zmobilizuje i na drugi zlot w zyciu sie wybiore. nic nie obiecuje, ale mam na tyle blisko ze za jakies 15 minut nawet dzis moge tam byc;D nie wiem czy na cala bibe, ale chociaz na pamiatkowe zdjecie sie zjawie;]
gdybym kiedys spotkal na trasie kolumne powiedzmy 20-30 mijajacych mnie Alf, to powiem wam ze obojetnie gdzie bym jechal, zawracam na pierwszym zjezdzie i zamykam kolumne
jeszcze jakby to byla powiedzmy trasa 781 Andrychów - Żywiec, albo jakas inna kręta malownicza droga np. w Bieszczadach.
wychodzi na to, że jedna tura przyjedzie 6 a druga 13![]()
Jako swiezak na forum i swiezak w kwestii uzytkowania chetnie sie pojawie. Mnie jest w sumie obojetne, ale 7 jade do Walbrzycha, wiec wolalbym sie wyspac itp
. Tak czy siak w Piekarach spedzam jakies 4 na 7 dni w tygodniu u dziewczyny, wiec bede
.
Ja tez postaram sie podjechac jesli nie zdąże wczesniej alficzki sprzedaća gdzie zgłoszenia kolegów z DG Sosnowca i okolic???? :>
![]()
serdecznie zapraszamy kolegow z za miedzy![]()
pozdrawiam
A moze by zrobic koledzy zlocik 11 czerwca? To jest Boze cialo wiec chyba kazdy by wolne mial?