Odpięcie nic nie dało, pozostaje mi tylko spróbować wyciągnąć jakoś radio i zobaczyć czy coś tam w ogole jestdzieki!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpięcie nic nie dało, pozostaje mi tylko spróbować wyciągnąć jakoś radio i zobaczyć czy coś tam w ogole jestdzieki!
Osiowanie proxy często pomaga. Jeśli jednak nie- centralkę podmienić i sprawdzić czy ruszyło (oczywiście po podmiance znów osiowanie).
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Bo w życiu liczą się szybkie kobiety i piękne samochody...
w razie czego centralka kosztuje od 100-500zl uzywka. tylko trzeba kupić kompatybilna a nie jakakolwiek, w razie czego pomożemy. narazie sprawdz czy masz ja pid radiem, sprawdz bezpieczniki, trzebaby sprobowac zaktywowac ja w can setup i zrobic proxi(gdyby byla wylaczona) , a jak nie zadziala to myslec dopiero o kupnie
Ktoś z forum rozkminiał ten temat wcześniej to ciężko było z tą kompatybilnością cena coś w granicach 1.000 zł Może potaniały...![]()
Bo w życiu liczą się szybkie kobiety i piękne samochody...
A które to bezpieczniki? Bo szukam w internecie schematu i niestety nigdzie nie mogę znaleść :/
eee, tyle to nawet radia z navi nie kosztuja. niektore typy centralek kupuje sie za 100-200,inne 150-500,ale te za 500 to zdzierstwo.
min airajti i ja dokladalismy b&m i pomagalismy innym dokladac badz rozwiązywać problemy, tak wiec fachowa pimoc juz w pogotowiu![]()
Witam. U mnie problem był podobny. Dopiero po samodzielnym poczytaniu tematu o b@m okazało się, że wystarczyło zaktualizować system i połakomiłem się jeszcze o wgranie języka - łamanej polszczyzny z czym był nie lada wyczyn i wszystko śmiga jak należy.
Panowie ,było fajnie ale do czasu. Nagle cisza, klawisz słuchawki martwy i miga przebieg. Po odpięciu klemy nie miga ale centrala martwa. Padła czy nie może ktoś wywróży ?