czemu nie, tylko w przyszly weekend ide na wesele, wiec raczj nie bede w stanie![]()
czemu nie, tylko w przyszly weekend ide na wesele, wiec raczj nie bede w stanie![]()
159 tbi Ti
Giulietta 1.4 MA TCT
Były Alfa 146 ti, 156 2,4 jtdm 20V
I ŚWIDNICKI SPOT ALFA ROMEO
Świdnica | 2 sierpnia | niedziela | godzina 13.00 | parking nad Zalewem
Pomysł jest taki by po zebraniu ekipy ruszyć docelowo pod Tamę w Lubachowie, wpierw jednak przejechać kolumną /jeśli się zbierze kolumna/ przez miasto
..wrażenia bezcenne!!
Jeśli pogoda dopisze to rzeczywiście można spot zakończyć grillem pod tamą
Lista 100%
1. Rafcio
2. flatbeet
3. Marcino20
--- osoby bez 100% potwierdzenia ---
?. Fredi66
?. Poduch
?. marcellus
?. twardy
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 29-07-2009 o 13:51
cholera jasna, szkoda, że właśnie muszę siedzieć na służbie i bronić ojczyzny, ech życie. Mam nadzieje, że kiedyś będę mógł wpaść alfunią. Pozdrowienia i miłej zabawy.
Pierwszy Spot za nami
4 Alfy jak na pierwszy raz /bo były 4 ale na zdjęciach są tylko 3/ to całkiem dobry wynik. Cieszy, że są sygnały o większym zainteresowaniu więc następnym razem pewnie będzie nas więcej.
Pozdrawiam i do następnego
II ŚWIDNICKI SPOT ALFA ROMEO
Świdnica | 30 sierpnia | niedziela | godzina 12.00 | parking nad Zalewem
Zbieramy się na parkingu nad zalewem.
Oczywiście zapraszamy wszystkich kolegów bez względu na to czy są z DSW czy DDZ /jak to mylnie jest w temacie/
..i już widzę oczami wyobraźni cały parking zastawiony Alfami![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 26-08-2009 o 23:54
jeśli uda mi sie wykobinować wolne, to może i ja się pojawie! mam tylko nadzieje, że mnie nie zlinczujecie za blachy PKR
![]()
tak czytam i czytam i moze sie skusze i przyjadę z jg pozdrawiam ale jeszcze się odeziwe jak sie zdecyduje w 100% o ile mozna sie dołączy??