to albo coś mają skopane na stronie albo dla Brery nie przewidują oryginałów bo przy kalkulacji nie mam możliwości zmiany tej opcji![]()
to albo coś mają skopane na stronie albo dla Brery nie przewidują oryginałów bo przy kalkulacji nie mam możliwości zmiany tej opcji![]()
2 miesiące temu ubezpieczałem moją 159 1,9 (25 lat, ale brak zniżek - pierwszy samochód na siebie), bez żadnych współwłaścicieli i podstawa wyszła mi 1009 zł. Dobrałem do tego ubezpieczenie od pożaru i kradzieży, assistance po usterce i kolizji z dowozem do punktu wskazanego przeze mnie chyba do 175 km i całość wyszła 1200. Spodziewałem się o wiele wyższej ceny bo zniżek nie mam żadnych.
1.9 8v max znizek male miasto 800zl z mini casco w wersji szkoda calkowita i zywioly. Aa auto 2006r
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
No to mnie widać ciągle w konia robią. Gołe OC 573 (listopad) w zeszłym roku 380. Przez 26 lat nikomu rysy nawet nie zrobiłem i mam u nich 4 samochody na siebie. Kończę z dziadami![]()
Gdy Alfa stoi w serwisie gdzie jest Romeo? Szuka części...
Z tego co wiem to od 2014 roku LINK 4 to PZU tylko Direct. Nasz gigant kupił linka żeby zaistnieć na rynku polis internetowych. Sprawdzałem bo moją cromkę ubezpieczałem właśnie w LINK 4. Nie musiałem co prawda korzystać z ich pomocy (i niech tak zostanie) ale opinie ostatnio maja nie najgorsze. Co prawda nie Alfa tylko fiat 1,9 - 150 kucy - za swoje autko we wrześniu 2016 AC (40% zniżki) i OC - 60% - wkład własny 500 zł (nie dotyczy szyb i lusterek), na zamiennikach - 1300 zł.
Qba samo oc tez cos kolo 560 mi policzyli
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
Mi zaproponowali w AXA 1,9 2009 rok 1300 zł OC+AC+NNW na 100tys 60% zniżek plus 20% jeśli biorę przez swój bank
Witam
U mnie wygląda to tak : 159 SW 2008 rok OC , AC ( wariant serwis ) , szyby + Auto Pomoc razem 2.300 w PZU .
Miasto Wrocław . W zeszłym roku za to samo było 1.700 , więc podrożało i to sporo . Szkód oczywiści nie było .
Pozdrawiam K.
Z tymi podwyżkami polis to albo ściema jest.... albo ja się nie znam: co prawda nie Alfa (bo autko w sierpniu ubezpieczam) ale mój bus firmowy... Masterek furgon 2.5dCi 2009 rok- AC+OC 1350pln z assistance 400km, hotel na 3 dni i inne pierdoły. Rok temu zapłaciłem... 1380 pln
Wystarczy dobrze poszukać.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond