http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._konrad53.html <--- zapraszam
Dzięki byl bym bardzo wdzięczny
- - - Updated - - -
Dzięki "konrad53" Żarówki kupione, problem tylko z ta pokrywą przedniego reflektora i zaślepką od tylnego zderzaka.
2 wydechu narazie nie będe robil bo za duże koszty na dzień dobryale może pózniej...
Tak się jednak zastanawiam jakby pójść do człowieka co spawa takie tworzywa sztuczne i może on by dorobił taka część, co o tym myślicie?
Patrz na allegro, olx. Dzwoń po auto-złomach, kiedyś w końcu się coś znajdzie.![]()
Slyszałem że na fb jest cos takiego jak giełda na alfaholikach, może tam się cos uda kupić, w sumie najważniejsza ta pokrywa do reflektorów zresztą można życ![]()
A jaki olej kupujecie do swojej AR147? bo z forum wydaje się że najlepszy jest Valvoline Max life 10w40. Co o tym myślicie?
możesz szukać na fb,duży przemiał części jest. Jeden z lepszych olei robi Motul.
Jeździłem na valvoline ale jak na allegro można już go kupic za 60 zl to przestałem to lać..Pewnie już też podrabiają..Teraz leje liqui moly za 150zl
A klapkę znalazłem[emoji1]
![]()
Ostatnio edytowane przez lutek26 ; 31-01-2017 o 17:58
Witam jak juz tak piszecie o czesciach to moze ma ktos tylna szybe do 147 1.6 120k 2001r. 3d na allegro malo tego a moja nie grzeje poprzerywane wszystko i tez pytanko o olej jaki najlepiej nalac?
Klapkę do zderzaka kupisz bez problemu w ASO. Sam kupowałem i nie zapłaciłem Bóg wie ile...z resztą na allegro też są więc tak nie dramatyzujcie, że nie można jej nigdzie dostać
- - - Updated - - -
Jak masz tylko poprzerywane linie grzewcze to można to naprawić takim specjalnym "płynem/lakierem", który dzięki opiłkom srebra przewodzi prąd. Można to dostać w sklepach elektrotechnicznych za paręnaście złotych.
Ostatnio edytowane przez micorl ; 01-02-2017 o 14:46
Dzieki bardzo jutro popytam o to