U mnie przewaznie 7-7.5l/100 po miescie - glownie dojazd do pracy/sklepu itp. ostatnio za 105zl cos ok 22l przejechalem 300km...
U mnie przewaznie 7-7.5l/100 po miescie - glownie dojazd do pracy/sklepu itp. ostatnio za 105zl cos ok 22l przejechalem 300km...
7-7,5 po mieście ? Co to za miasto ? Moja 1,9 po mieście pali około 10-11 . A mojej połowicy Seicento 8 l. Więc bez urazy , ale można to między bajki włożyć . Dodam , że miasto Kraków .
11L miasto? To chyba troszke za dużo co? Mi tak do 8l maks wciągnie w mieście, trasa 5,5 do 6,5, wiadomo zależy od nogi
Jak już pisałem , miasto , miastu nie równe . Jeżeli jeździsz godzinę ( z tego pół stoisz w korkach ) i robisz powiedzmy 10 kilometrów , to też Ci spali 8 litrów ?
Między bajki to weź i siebie włóż, chyba wiem ile tnakuje i za ile a wyobraź sobie że do tego umie liczyć...
Miasto Żywiec poza tym co za znaczenie co za miasto styl jazdy się chyba liczy a jak tobie pali 11 to albo naucz się oszczędnie jeździć albo jedz do mechanika bo coś masz nie tak z autem
Tak jak pisałem przeważnie tankuje za stówkę i jeżdżę na tym 300km
//Edit:
Mam wersję 136 kuni ale to chyba nie ma różnicy...
Kumpel w 1.9jtd 115km pali 5.5 do 6.5 po mieście
Tak jak mówię naucz się oszczędnie jezdzic
Co do Seicento to nigdy nie spaliło mi więcej niż 7l/100 przeważnie paliło 5-6l
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez przemo832 ; 26-02-2017 o 16:13
Jasne co za różnica jakie miasto, auto wszędzie powinno palić tyle samo...
Bez obrazy, ale nie porównuj Żywca do Krakowa. Nie będę komentował przytoczonych wyników spalań, bo dane typu "zalałem za xzł i przejechałem ykm nie są wg mnie wymierne".
Mogę z pełną świadomością powiedzieć, że moja pali średnio ok 7,5l/100km i jest to wynik z ok 30tkm. Bardzo gratuluję wszystkim, którzy mają spalanie 5,5l/100km w mieście
Tak mam zepsute auto i na dodatek nie potrafię jeździć.
Ostatnio edytowane przez Ptr ; 26-02-2017 o 22:45