Z sedana mogą być za słabe do św co ,
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ok zaraz będę dzwonił, może coś się dowiem
Autosklep24.pl mogę polecić jak najbardziej. Też mi pękła sprężyna na tyle, Gepard polecił mi lesjoforsa - dla forumowiczów jest rabat:-)
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Zgadza się zadzwoniłem i też polecony mi lesjoforsa , rabat dostałem powołując się na alfocholikow, na temat różnicy między sedan a SW sprzedający odbiegl od tematu i nic konkretnego się nie dowiedziałam po za tym że nr są inne
Ja wymieniłem wczoraj na kayaby bo miałem obniżony przód przez poprzedniego właściciela, a po 3 latach obcierania o krawężniki już miałem dosyć.
Bardziej chodziło o zmianę sprężyn na fabryczne ze względu na ząbkowanie opon prawdopodobnie od złych kątów na przedniej osi, ale niestety po wymianie mam nadal złe kąty pochylenia kół. Amory na 72%, zawieszenie ok, wymienione silentblocki dolnego wahacza. Poraszka
Cześć. Również mam do wymiany przednie sprężyny w standardowej TBI sedan. Nie udało mi się znaleźć zamienników do tej wersji, dlatego najprawdopodobniej zdecyduję sie na czesci z ASO (koszt 2x ~500zl). Koszt wymiany (1100zl z geometria) jest juz troche za wysoki. Mozecie polecic jaki serwis w Warszawie, który zrobi to porządnie za normalną cenę?z góry dzięki