Dzięki za radęja na chwilę obecną wydałem 500 zł i właśnie się zastanawiam co robić by zminimalizować koszty
- - - Updated - - -
Mógłbyś mi podać numer katalogowy tego przewodu ?
Dzięki za radęja na chwilę obecną wydałem 500 zł i właśnie się zastanawiam co robić by zminimalizować koszty
- - - Updated - - -
Mógłbyś mi podać numer katalogowy tego przewodu ?
Podaj VIN
bo teoretycznie taki ma nr: 60690145, 60693304
Kolego ten przewód to który odncinek ? Presostat w kierunku grodzi? Bo mam na tym odcinku dziurę i muszę wyjąć go a nie wiem czy to robota na 15 minut pod blokiem czy musze pakować sie na podnośnik?
Pod blokiem wyjmiesz. A przewody są od łączenia grodzi aż do chłodnicy i sprężarki. 1h roboty z jego wyjęciem za pierwszym razem.
Wiem ,wiem tylko ze nie widziałem czy jak to w alfie nie będzie trzeba np.sanek opuszczać bo cos gdzieś będzie blokować.
Ja mam dziurę gdzies pod podstawą aku w.stronę grodzi.
W 2.4 20v myslisz ze tez tak łatwo?
Ostatnio edytowane przez jarek1986 ; 30-05-2017 o 12:44
Z tego co mechanik mi powiedział to trochę roboty z wyjęciem było.
Panowie czy macie może jakiś namiar na punkt z częściami używanymi gdzie można by zapytać o taki przewód? Chciałbym jeszcze z używką spróbować zanim zdecyduję się na zakup nowego.
Przecież alfa to nie golf. Części nie leżą na każdym szrocie. Nie bedzie tak łatwo to znaleźć.
Co do wyjecia to normalne ze mechanik powie ze było ciężko.Ja byłem z klima u najbardziej polecanego gościa w okolicy to nawet nie chciał tego dotykać bo fachowcy to tylko passaty potrafią robić.
Temat do zamknięcia.
Udało mi się znaleźć przewód na allegro od alfy 147 który pasuje.
Numer katalogowy przewodu 60693304