Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: Zaciski brembo w wersji sportiva

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    KWA
    Auto
    2 x Giulietta 1.4tb i 1.75qv, GT 3.2v6

Domyślnie

Tak że twój pakiet sport ktoś dołożył. Nie unoś się tak bo ci żyłka strzeli i wylewu dostaniesz.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Moim stanem zdrowia się nie przejmuj bo w przeciwieństwie do ciebie pamięć mam dobrą.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    KWA
    Auto
    2 x Giulietta 1.4tb i 1.75qv, GT 3.2v6

Domyślnie

Dobrą Ale jak widać krótką

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Fiat Palio & Julka 1.4 MA

Domyślnie

Po lifcie MY2014 też tak było. Pakiet "sport" sobie, a zaciski sobie. Ja też mam pakiet sport, w którym są (przepisuję z cennika 2013.11.19):

zawiera: aluminiowe listwy progowe, szyby tylne, boczne przyciemnione, koło kierownicy obszyte skórą z czerwonymi przeszyciami, zawieszenie sportowe, aluminiowe nakładki na pedały i podnóżek kierowcy, panel deski rozdzielczej w aluminium, obudowa lusterek bocznych w kolorze satynowym, reflektory przednie z ciemnym wykończeniem, ciemne wykończenie górnych części wnętrza pojazdu, klamki chromowane satynowe wewnętrzne, spojlery boczne zewnętrzne i wymusza: felgi 17"/18"

Natomiast zaciski były w "Sportiva QV-Line".

Skład pakietów się nieco zmienił na 2014 roku (czyli cennik 05/2014), ale nadal w "Sport" nie ma zacisków. W "Sport" jest ogólnie zawias i estetyka.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Cytat Napisał MiLykie Zobacz post
    Po lifcie MY2014 też tak było. Pakiet "sport" sobie, a zaciski sobie. Ja też mam pakiet sport, w którym są (przepisuję z cennika 2013.11.19):

zawiera: aluminiowe listwy progowe, szyby tylne, boczne przyciemnione, koło kierownicy obszyte skórą z czerwonymi przeszyciami, zawieszenie sportowe, aluminiowe nakładki na pedały i podnóżek kierowcy, panel deski rozdzielczej w aluminium, obudowa lusterek bocznych w kolorze satynowym, reflektory przednie z ciemnym wykończeniem, ciemne wykończenie górnych części wnętrza pojazdu, klamki chromowane satynowe wewnętrzne, spojlery boczne zewnętrzne i wymusza: felgi 17"/18"

Natomiast zaciski były w "Sportiva QV-Line".

Skład pakietów się nieco zmienił na 2014 roku (czyli cennik 05/2014), ale nadal w "Sport" nie ma zacisków. W "Sport" jest ogólnie zawias i estetyka.
    Zgadza się. Ja w 2011 za listwy progowe musiałem dopłacać chyba 300zł. Później pojawiły się w pakiecie.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia