rekwir ja myśle, że takie rzeczy to tylko w Erze :-)
rekwir ja myśle, że takie rzeczy to tylko w Erze :-)
Rekwir jak juz bawisz się w rycerza to idź na całość. Kup konia, zatrudnij giernka na osiołku, wóz na drewnianych kołach zaprzęgnij do osiołka i w takim pieknym średniowiecznym stylu możesz wędrować przez Polskę na różne eventy rycerskie, po drodze rozpierdziel kilka wiatraków, uwolnij troche księżniczek itpodwiedzaj wszystkie karczmy które napotkasz, łotrzykom i rzezimieszkom wymierzaj sprawiedliwośc mieczem, zabieraj bogatym i oddawaj biednym
Jak na zlocie zobaczą Ciebie nadjeżdżającego w oddali, wyłaniającego się zza wzgórz z giernkiem u boku i wozem pełnym ekwipunku to szczęki im opadnąkażdy będzie ci zazdrościł i napewno niejeden konie mechaniczne zamieni na żywe
Tak na powaznie - to moge złożyć siedzenia, położyć się razem z koleżanką w przestrzeni ładunkowej która powstanie i bedziesz miał mniej wiecej obraz pojemnosci bagaznika. ^^ Ale to dopiero jak wstanePo złożeniu siedzeń 2 osoby spokojnie nockę prześpią^^ Jak dla mnie w 156 SW przestrzeni ładnukowej jest obrzydliwie dużo. I myslę, że większosć tych rzeczy byś pomieścił. A najlepiej to kup sobie Fiata Doblo albo Fiata Qubo i bedziesz happy
pozdro
buahahahahahahahahahahhahhahhaahha....zależy co chcesz przewieźc..
..mam zamiar wozic skrzynie ze zbroja namiot historyczny i moze pare koszy wiklinowych..
..z tego co pamiętam to C. Zeta Jones mieściła się do 156 SW ale w zbroi byłoby jej przyciasno..
..musi zmiescic się conajmniej 2 pełne zbroje płyto wełączna waga od 60 do 80 kg, namiot wymiary szer 3,20, dł 3,20, wys ok 3m, tyczki wiadomo na dach, 5 do 7 toreb podróżnych 5 spiworów, ze 2 lub 3 kosze wiklinowe o wym 40cmX70cmX40cm..
..ja myśle, że takie rzeczy to tylko w Erze :-)
wybaczcie panowie ale czytając ten dialog o mało nie spadłem z krzesła![]()
i choć jest 4 w nocy to nadal nie moge powstrzymać łez ze śmiechu, a nic nie piłem dziś
a kolega Zomeba już w ogóle dopełnił formalności
a na poważnie to ja Ci mojej 147ki nie polecę bo pod względem pakowności nie wygląda najlepiej. normalnej rodziny na wakacje pewnie bym w to nie zapakował a co dopiero takie sprzęty
swoją drogą jestem w szoku jak ta Twoja 155ka jest pakowna. do głowy by mi nie przyszło że objętościowo żaden obecnie combiak Alfy jej nie dorównuje. pewnie żadna Alfa nie spełni takich kryteriów ale mam nadzieje ze jednak nie opuścisz tej marki![]()
chyba bedzie trzeba dostawczaka kupiczostanie chyba 155 jako wozidlo na codzien i jakiegos taniego dostawczego lub vana kupie
Ostatnio edytowane przez rekwir ; 18-06-2009 o 08:43
Amor patriae nostra lex
Była 155 1,8 TS
Była 156 SW 1,8 TS
Jest 166 2,0 TS
Mnie sie podobają kowbojskie klimaty. Mam kapelusz, mam jeansy, jeszcze skóra, koszula w kratę, rewolwer, buty z ostrogami i...ciągnik siodłowy. Bo dzisiejsi kowboje rzadziej już jeżdżą koniami żywymi.
Podtrzymuje, że FIAT Doblo, chociaż podejżewam, że Palio Weekend da rade. Kiedyś na blogu ktoś mi napisał komentarz, że paleta mu się zmieściła z widlaka w bagażniku Palio, i po pomierzeniu rzeczywiście jest to wykonalne teoretycznie. Ale operator wózka musiał byc bardzo dobry.
A dzisejsza Siena jest ładna Zdjęcia przed końcem w okolicach danych technicznych Tylko nie są one oferowane w PL
Ostatnio edytowane przez fiergloo ; 18-06-2009 o 10:16
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi
FORZA ITALIA !
mysle na scudo jedno w rodzinie jest i nie narzekam na samochod
Amor patriae nostra lex
Była 155 1,8 TS
Była 156 SW 1,8 TS
Jest 166 2,0 TS
Fiat Doblo jest naprawdę OK,mam taki służbowy i wół roboczy nie do zajeżdzenia.Zawiecha wytrzymuje na naszych dziurach.Z tyłu ma resory więc można sporo załadować,mój ma możliwość około 700 kg.Spalanie diesla 1.9 jest śmieszne.
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
jokos Doblo mnie nie przekonuje poprostu mi sie nie podoba
Amor patriae nostra lex
Była 155 1,8 TS
Była 156 SW 1,8 TS
Jest 166 2,0 TS
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi