trochę cieżko uwierzyć w te datę II połowa 2019 czyli niby za rok ? Watpię, jeździło by ich już obecnie troche zamaskowanych po ulicach - a nie widziałem jak dotąd żadnej -więc chyba niemcy coś ściemniają
trochę cieżko uwierzyć w te datę II połowa 2019 czyli niby za rok ? Watpię, jeździło by ich już obecnie troche zamaskowanych po ulicach - a nie widziałem jak dotąd żadnej -więc chyba niemcy coś ściemniają
Ważne, że ktoś dostał wierszówkę, ktoś inny dzięki temu "sensacyjnemu" artykułowi kupił ten szmatławiec i biznes się kreci.
mało prawdopodobne... byłoby więcej przecieków na innych stronach... zdjęcia już by były w necie obklejonego autka... a nie ma nic - fajnie pomarzyć - czekam na te autko.
Dokładnie. Niemcy jak zwykle coś ściemniają, aby nabić sprzedaż. Ja osobiście obstawiam nową Giuliettę w okolicy 2022/2023. Mamy z bożą pomocą wrzesień 2018, więc chociaż na targach powinni już ją pokazać. A od targów do sprzedaży też potrafi minąć rok.
Ale gdzie chcialbys je widziec, gdzies w Polsce? Ja bywajac regularnie w stuttgarcie widzialem na ulicach prawie same merce, jednak zeby zobaczyc jakiegos zamaskowanego ciapka trzeba bylo miec naprawde duzo szczescia/ ewentualnie mozna bylo czatowac pod siedziba daimlera,
Nie oczekiwalbym ze zobaczsz jakas nowa giulietta dopoki nie kupi jej Twoj sasiad![]()
Mało prawdopodobne aby tak szybko powstała nowa Giulietta. Obstawiam na przyszłą wiosnę kolejną modernizację i nowe silniki.
Giulietta to model z 2010r... Kurde przecież to czas najwyższy na następce. Ale Włosi jak zwykle mają czas.