No... w naszych to sie nawet siedzenia nie skladaja![]()
No... w naszych to sie nawet siedzenia nie skladaja![]()
No ja postaram sie ogarnąc Grila, wsumie wstawiłem tubaske z Alfy do Cytrusa ale jakos miejsce sie znajdzie... wkoncu to rodzinno - dostawcze auto![]()
A czy jest juz ustalone jakies miejsce spotkania w stargardzie badz w okolicach lotniska?
To ja też sie pisze i mam dużego grila. ale niech ktoś kupi brykiet ale brykiet i podpałke w płynie. gdzie sie rano spotykamy
Rano spotykamy sie Jasiu tam gdzie ostatnio czyli na parkingu koło reala o godzinie 9.00... a na Kluczewie gdzies sobie przycupniemy i w miłej atmosferze rodzinnej rozpalimy grila... itd
Pozdro
No tak, ale fajnie byloby sie zgadac na jakies konkretne miejsce o jakiejs tam mniejwiecej godzinie tak zeby sie nie szukac (dotyczy np mnie i moze innych z innych stron niz szczecin, ktorzy ewentualnie przyjada).
Marcin sądze ze nie będziemy już kombinowac i spotkamy sie na lotnisku w Kluczewie, chyba ze dołonczysz do nas w Zieleniewie, zapewne koło 9.30 powinnismy tamtędy przelatywac... jak cos to dzwon jutro - 512322035
Pozdro
Elo.... i jak wrazenia po spociku ?...
Jak dla mnie to na kluczewie było troszku stypowato, za dużo zakazów przez co wiele aut nie mogło startowac np. Pikero Sabemto sie chłopak wkurzył ...
Na jednym z forum pisali ze Ritmo nie przyjechało ze względu na regulamin, chodziło tu mniej wiecej o to ze Fiacik wogole nie ma przglądu...
Dobrze ze gril w miłej atmosferze i spokojnym miejscu wypalił
Zapodajcie jakies fotencje
Pozdro