Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Temat: Alfa 33 nówka sztuka.

Alfista92
    Gość

Domyślnie

Noo... z taką alcantarą i półskórą to byłoby super

No, a przy Alfie zawsze znajdzie się coś do roboty nawet jak jest w super stanie

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał obserwator737 Zobacz post
    jak nasz młody kolega taką trafi to od razu go pocieszę że alcantarę kupi bez problemu do ewentualnej renowacji
    No raczej będzie musiał, bo z tego co widziałem to alcantara w 33 jest zazwyczaj bardzo mocno zniszczona (wytarta). :/
    Jeśli chciałby dostać 33 z takim wnętrzem, to musi szukać 33 w wersji P4.
    Przy P4 RECARO było standardem, takie wnętrze było też montowane w limitowanej wersji Monte Carlo z 1994r. Ale taką trafić o już graniczy z cudem

siwy144
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33 Zobacz post
    Marcin, 33 nie wychodziły ze skórzaną tapicerką, były tzw. półskóry ale to był skay a nie skóra.
    Cekawszą alternatywą dla skóry w 33 jest orginalne wnętrze RECARO, wersja w tzw. kratkę lub alcantara.

Robert wstyd ! 33 byly w skórach tylko ta skora tak ochydnie wygladała ze to szok.. :/

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał siwy144 Zobacz post
    Robert wstyd ! 33 byly w skórach tylko ta skora tak ochydnie wygladała ze to szok.. :/
    W jakim katalogu to wyszperałeś ???
    Ja nie spotkałem, żadnej informacji na temat skórzanej tapicerki w 33.
    W której serii była montowana ???

P.S. Łukasz to nie wstyd, człowiek całe życie się uczy

Alfista92
    Gość

Domyślnie

No proszę, ja zawsze myślałem że nigdy nie było Alfy 33 ze skórą...
    Widziałem tylko te półskóry.
    A ta oryginalna wygląda jak z dużego Fiata, tylko gorzej

siwy144
    Gość

Domyślnie

Oj Robert nie powiem Ci jaki to katalog bo mam tego dużo od 33 na dysku. a było to w serii 3. Z serii 2 zawsze podobał mi sie czerwony dywan jak by o wsadzic do serii 3 i srodek z imoli hmmmmm ładnie by to wygladało

AR_33
    Gość

Domyślnie

Czerwony dywan można jeszcze we Włoszech zamówić
    Tylko, że to ksztuje straszną kase :/
    Ale w Poznaniu jest gość który jak remontował sobie Spidera z lat 70 to zamówił kompletne poszycie na tapicerke i dostał, za ile nie wiem, ale ma orginalną tapicerkę i w dodatku nówka sztuka

Użytkownik Maniak resoraków Avatar 145Q
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski/Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD M-Jet 2004

Domyślnie

Alfista92, a czemu chciałbyś zabrać się za 33???

Przecież każdy/albo większość doświadczonych alfistów uważa za ostatnią prawdziwą alfę 75...

Jakiś czas temu

http://www.autoscout24.pl/CustomerAr...d=vzwk4bmtktyp

była tu 75 1.8 turbo chyba evoluzione (czy coś na kształt) za 6000euro, więc sporo jak za 2X paroletnie auto!

Poza tym 75 była okrętem flagowym alfy i jest ich dość mało, więc cena 75 będzie wcześniej i szybciej rosła...

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał 145Q Zobacz post
    Przecież każdy/albo większość doświadczonych alfistów uważa za ostatnią prawdziwą alfę 75...
    No 145Q, to żeś grubo pojechał
    Powiadasz: "...każdy/albo większość doświadczonych Alfistów..." no pewnie jako doświadczony Alfista wiesz co mówisz
    Bo ja bym raczej uważał, że jest to kwestia do dyskusji, który model można uważać za ostatni prawdziwy produkt Alfy, no ale za pewne nie jestem doświadczonym Alfistą i z tąd te moje wątpliwości

obserwator737
    Gość

Domyślnie

heh czyli jednak dobrze mi świtało że były

75 - ostatnia czy nie ostatnia to 33 jest tak fajna że chyba nigdy się nie znudzi

---------- Post dodany o godzinie 10:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:04 ----------

Cytat Napisał Alfista92 Zobacz post

No, a przy Alfie zawsze znajdzie się coś do roboty nawet jak jest w super stanie
    jak nie będzie nic innego do roboty to sobie położysz wosk a później pojeździsz żeby się cieszyć swoim zadbanym autem