jesli ktos chciałby przeronic zeby ikonki sie zgadzaly i zeby na pewno nie bylo problemu z wylaczaniem SS, to mozna do mnie wyslac taki panel eu przerobie go
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Super!
Dziękuję wszystkim za pomoc. Po tej wyczerpującej odpowiedzi, panelik zamówiony.
Pozdrowienia
super, tylko z tego co kojarzę nie było odpowiedniego panelu na allegro już od dłuższego czasu. kupiłeś kompletny czy będziesz z 2 robił 1?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Zamówiony nowy panelik w ASO. Na pewno się zjawię u Ciebie w celu kompleksowej usługi ;-).
[MENTION=20089]epsonix[/MENTION], czy panel którego zdjęcie zamieściłem będzie pasował do mojej Giulii z bixenonem 25W, bez halogenów? Panel, który kupiłem (chyba od 2,2) ma dodatkowo przełącznik na halogeny.
myślę że tak, ale nie próbowałem. w najgorszym wypadku zawsze można przerobić, albo i z 2 zrobić 1 żeby było elegancko tylko z przyciskiem tylnych przeciwmgielnych (nie rozbierałem, więc tylko zgaduję że się da to jakoś rozmontować/przełożyć czy przelutować)
EDIT: i tak jak pisałem potencjalnie część aut z rynku USA może mieć problem z niedziałającym wyłącznikiem S&S. w razie czego mogę pomóc - zaoferować swój dezaktywator S&S z dodatkową przeróbką żeby działało wyłączanie, lub zmodyfikować mogę panel.
zapraszam. z ciekawości, ile w ASO liczą za ten panel (i czy miałeś rabat, tak żebyśmy znali cenę normalną)?
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 19-03-2020 o 22:09
Nówka panelik w ASO 340zł, rabatu brak.
Pozdrawiam