Generalnie nie podobają mi się te dynamiczne kierunki, szczególnie jeśli są połączone z światłami dziennymi. Ale to są lampy przód i tył, w przypadku bocznych kierunków jestem bardziej liberalnyNa przykładzie tej 159 taka zmiana jest raczej na +.
Generalnie nie podobają mi się te dynamiczne kierunki, szczególnie jeśli są połączone z światłami dziennymi. Ale to są lampy przód i tył, w przypadku bocznych kierunków jestem bardziej liberalnyNa przykładzie tej 159 taka zmiana jest raczej na +.
You can't be a true petrolhead until you've owned an Alfa Romeo
Faktem jest, że na bokach nie widać kontrastu z pozostała częścia oswietlenia. Dal przecietnego "widza" zginą na aucie, wydają się na tyle schludnie wykonane, że ciężko bedzie powiedzieć, że to chiny.
Mega w Julce bylo by np ogarnięcie "fali" na tylnych światłach.....
Ostatnio edytowane przez alehandro ; 05-04-2021 o 13:55
Mam nadzieję, że amatorów tych festyniarskich świecidełek uwalą na przeglądzie technicznym. Tylko niestety uczciwych i podchodzących poważnie do swojej pracy diagnostów jest coraz mniej.
A my mamy nadzieję, że kiedyś skończysz z tymi swoimi mądrościami życiowymi
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
właśnie skończyłem wszystko montować ,wymieniać ...
wymienione boczne kierunki na czarne dynamiczne,tylne kierunki na ledy(niestety dają error ale założę dwa rezystorki i będzie git)oraz żarówki cofania
i taki o to efekt:
pierwsze wideo przed
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
a tutaj już po:
https://www.youtube.com/watch?v=dzG4NnxmSgM
Światła cofania mi się podobają, rzuć jakiegoś linka co to za żarówki.
Na Ali te kierunki są za 100zł
są ....ale gdy ja zamawiałem je na ebayu to na ali jeszcze ich nie było ...![]()