Witaj w klubie
Aktualnie mam v.7.0, a nie mogę spróbować wersji 8.0 bo wykasowałem ją wcześniej z dysku komputera![]()
Witaj w klubie
Aktualnie mam v.7.0, a nie mogę spróbować wersji 8.0 bo wykasowałem ją wcześniej z dysku komputera![]()
jutro jeszcze spróbuje na systemie FAT32.
- - - Updated - - -
ps.
Mam wersje 8.0
fat32 nie dziala powyżej 4GB plikow... jesli juz to exFAT
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
zobaczymy
Ostatnio edytowane przez dziadzia82 ; 21-04-2021 o 18:27
nie przyjmie pliku powyżej 4GB, nie myl z wielkością max partycji (czy tam dysku). zrób exFAT - tego w alfach 1 i 2 generacji ETM używali Ci co mają Mac-i
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Pobawię się ale uważam ze czeka nas update centralki infomat.
Dzięki za sugestię
Nie da rady jutro podjadę do chłopaków zobaczę może infomat ma update.
A może być iż mam Ominięte SGW ???
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
nie wiesz czy masz stary firmware, choćby od jakis czas temu publikowanych 119.001.009? w menu radia masz info jaki masz obecnie. sam możesz wgrać przez USB - są na alfaowner w dziale Giulia wątek infotainment update pierwszy post.
SGW nic nie do tego nie może mieć bo niby czemu? natomiast jeśli nie robiłeś proxi z bypassem SGW to Witech2 w ASO moze pokazać że brak SGW i goście zaczną się interesować skąd brak modułu. rozumiem że proxi bez bypassa już robiłeś?
Mam najnowszy 119.....0.9 wienc to nie to
Kiedyś pracowałem w ASO więnc z tym problemu nie ma osiowanie nie robiłem samo sgw leci po baypass ie