No cóż , szkoda.
No cóż , szkoda.
Service news potwierdzony w praktyce![]()
super, cieszę się że załapałeś się już. to w piątek jeszcze licznik z 7" wkładamy, upgradujesz na 19" i masz Business wypas![]()
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
NO i dobrze, przynajmniej hobby trwa, tak czy siak już i teraz będzie dużo fajniej w aucie. Veloce swoje skonfigurowałem tak jak chciałem/się dało na tamte czasy, a potem wiecznie coś i tak dodawałem/zmieniałem i też końca nie widać (wkrótce Eibach zostanie zamieniony sprężynami z RWD (dla komfortu i jednak ciut podniesienia - i tak będzie dużo niżej niż stock Q4), potem hybrydowe turbo i chip - to sprawa myślę na najbliższe 2 mce, potem się coś znów wymyśli.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.