Strona 2 z 17 PierwszyPierwszy 123456789101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 169

Temat: Wrażenia - ZLOT 2009

adasco
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    ryjcu - a jak miało nie być kolejek ? ano tak , że gdyby spiderek np był dostępny dla nas cały czas to by nie było
    no ale są prezesy i takie tam które śmigają od 9 do 15 a dopiero potem my ( zwykłe śmiertelniki czekające w kolejce )
    Ciekaw jestem co by bylo, jakby akurat podczas twojej przejazdzki padl w nim silnik - a moglo tak byc, bo ktos najwyrazniej zapomnial w aucie zmienic olej. Juz widze twoje spanikowane pysio

A zreszta, od tego jest prezes, zeby mial przywileje. I nawet jesli jezdzil wiecej spiderem i mial kielbase ciut lepsza niz ja, nie zaluje bytnosci na zlocie i patrzenia na Wasze ryjki, moi kochani.

A, zlot mial jednak powazna wade, ktora sobie z wolna uswiadamiam - byl kurde za krotki!!!!!!!!!!!!!!

Miss Alfaholicy 2011 Alfa i Omega Avatar bija22
    Mieszka w
    Rymanów Zdrój
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.5 V6

Domyślnie

oj za krótki zdecydowanie....ja sie dopiero rozkrecalam towarzysko ludziska jestescie wspaniali.
    bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
    ...i do płaczu

http://imageshack.us/photo/my-images/37/nnnh.jpg/

karol
    Gość

Domyślnie

A Ja wam powiem że dziś wstając rano robiło mi się smutno że już koniec tego zlotu bo po prostu dla mnie cud bajka miodzio.

Pierwszy raz byliśmy na zlocie z tatą i rewelacyjnie się bawiliśmy a że pogoda jaka była to była to i tak było fajnie.

Było miło was poznać realnie fajni z was ludzie po prostu aż chce się wracać do Oleńki.

Pozdrawiam wszystkich Alfaholików a w szczególności <>< bija22,fidel i jego małżonkę, maciekk i resztę spoko Alfistów i Alfistek.

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar DUGI
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo 156 --159--147

Domyślnie

Poznań też już w domu,Dzięki wszystkim zwłaszcza organizatorom za pracę włożoną w zlot(za parę lat będzie na pewno perfect)Szkoda że padało na lotnisku ale balangi wieczorne i tak były najlepsze.Pozdrawiam i do zobaczenia za rok

Użytkownik Maniak resoraków Avatar ronin1974
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    AR GTv 3.0v6 24 oraz AR 146 1.6 TS

Domyślnie

To był mój pierwszy zlot i na pewno nie ostatni, gdyby pogoda dopisała było by mega super. Zawsze są rzeczy które można usprawnić i poprawić ale to wychodzi po fakcie.
    Sam byłem organizatorem kilku dużych imprez z naprawdę dużymi budżetami i wiem co to znaczy i zawsze będą ludzie mniej i bardziej zadowoleni.Szacunek i podziękowanie organizatorom.
    Dla mnie najważniejsze było poznanie ludzi którzy jak ja kochają Alfy i takich znalazłem.
    Do zobaczenia na drodze i najbliższym zlocie.
    Mariusz
    zakochany we włoszkach

Dawid166
    Gość

Domyślnie

Własnie dojechałem do domu.

Przede wszystkim bardzo dziękuję organizatorom, że włożyli tyle pracy w wymyślenie i wprowadzenie w życie całej imprezy - świetna impreza, świetni uczestnicy. Uważam, że ni godne jest krytykować kogoś, kto szlachetnie inwestuje swój czas i wysiłek w organizację spotkania dla przezło setki ludzi.

Na lotnisku faktycznie było nieco zamieszania, ale uważam, że była to głównie sprawa pogody, która utrudniała zabawę i przepływ informacji. Sam nie miałem problemu ze skorzystaniem z jakiejkolwiek atrakcji zlotu. Natomiast to co najlepsze na zlocie zrobili uczestnicy i organizatorzy współdziałając na wieczornej imprezie - dawno nie byłem na takiej wesołej "potańcówce" ( ).

Jeśli mogę mieć jakiekolwiek uwagi organizacyjne to uważam, że może warto by zrobić karty uczestnika, z opisem atrakcji i skróconym sposobem korzystania/dojazdu - to by ułatwiło przepływ informacji, każdy by wiedział co ma robić żeby skorzystać z danej atrakcji, a idąc dalej można by na takiej karcie zapisywac wyniki poszczególnych konkurencji (począwszy od konkursu wiedzy).

Co do jazd testowych to bardzo miło, że były (skorzystałem po 10 minutach stania w kolejce, w której poznałem kilka miłych osób i uciąłem zabawną pogawędkę), ale chyba trzeba je potraktować bardziej jako wypełniacz niż wydarzenie samo w sobie. Mieszkam w Krakowie, więc nie mogę mieć pewności jak jest w innych miastach, ale jeśli chcę wypróbowac jakieś auto włączając w to alfę spider, a o 159 czy Mito nie wspominam to idę do salonu i mówię czym i kiedy chcę jechać, a sprzedawca przyjedzie po mnie w dowolne miejsce na terenie miasta, w czym problem?

arktos
    Gość

Domyślnie

Dziekujemy za bardzo miły zlot.Szkoda że tak krótko.Organizacja super i do zobaczenia na nastepnej edycji

Użytkownik Rowerzysta Avatar maciek_czer
    Mieszka w
    Czestochowa, Poland
    Auto
    AR 75 1.8IE

Domyślnie

Zlot był jak najbardziej udany, (na pogodę nikt nie miał wpływu) wielkie podziękowania dla Organizatorów za kawał świetnej roboty. Należy jak najbardziej docenić tą mrówczą robotę i trud jaki włożyli, - każdy ma przecież swoje życie i obowiązki. Uważam że zlot był świetny, pisze się na następny i służę pomocą (w miarę możłiwości )

cin_ek
    Gość

Domyślnie

w Spiderze można było sobie posiedzieć i dokładnie go "pozwiedzać" dużo przed jazdami. Robert nie jeździł nią ciągle a stała otwarta wystarczyło podejść do niej przecież nie gryzła i nikt nikogo z niej nie wypędzał. Na jazdę nią już mi się nie chciało czekać. Zlot rzeczywiście za krótki. Oby więcej takich imprez

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie

Ja też wszystkim dziękuję. Przedni Ludzie to przednia impreza.
    Tylko szkoda że bez autka byłem. Atak w ogóle
    GDZIE SĄ ZDJĘCIA
    Ostatnio edytowane przez Ferrari-1 ; 30-08-2009 o 19:41