Niestety, mam spory problem z zakupem tej blendy, bo po zamówieniu, na e-maila przychodzi info, żeby niczego nie płacić, tylko czekać na info od nich, czy dana część jest dostępna - zamówienie złożyłem na początku grudnia ubiegłego roku, oczywiście cena już poszła sporo do góry, i pomimo kolejnych próśb o odpowiedź, do dzisiaj nic od nich nie dostałem, ani na "tak", ani na "nie" - dlatego prośba do forumowiczów - na stronie tego sklepu, podany jest niemiecki numer telefonu, ale ja z niemieckim, to jedynie to, czego nauczyłem się przy okazji oglądanie "4 pancernych i psa", a więc moja prośba polega na tym, żeby, jeśli ktoś zna niemiecki, na tyle, żeby się dogadać, czyli zapytać o możliwość zakupu tej blendy, to byłbym niezmiernie wdzięczny - oczywiście, jeśli telefon do Niemiec wygeneruje jakieś dodatkowe koszty, bez względu na efekt rozmowy, to ja to pokryje, czy to przelewem, czy blikiem na telefon - obawiam się, że ta blenda, to może być takie "Yeti", bo jeszcze nie zdarzyło mi się widzieć 159 z blendą, no ale spróbować warto