166 3.2 czerwone sprzedał jakiś czas temu kolega Krzychuk z forum www.alfaromeo.pl
możesz się z nim skontaktować , na pewno dużo opowie o 166 3.2 a i może ma wieści na temat swojego byłego auta - może jest znowu 4 sale
166 3.2 czerwone sprzedał jakiś czas temu kolega Krzychuk z forum www.alfaromeo.pl
możesz się z nim skontaktować , na pewno dużo opowie o 166 3.2 a i może ma wieści na temat swojego byłego auta - może jest znowu 4 sale
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
witam jestem posiadaczem 156 gta od marca wczesniej jezdziłem koło półtora roku 156 2......5 v6 kocham alfy i wiem wszystko co chcesz wiedziec i wszystko moge ci powiedziec uczciwie i bez sciem ale ze duzo by pisac to moze lepiej na gg ...np albo tel ale jestem w polsce dopiero 11 listopada...pozdrawiam i jak cos to słuze rada a przede wszystkim doswiadczeniami....
...przy max obnizonym fotelu w zkłej 156 i gta oczywiscie ze nizej mozna siedziec w gta generalnie zakres regulacjii w gta jest duzo wiekszy ale i pozycja i sam fotel zupełnie inne...płyty pod silnik jesli jestes kierowcą a nie posiadaczem prawa jazdy tylko zadna płyta pod silnik inna niz fabryczny palstyk nie jest ci do niczego potrzebna...niczym sie nie haczy bo jest wyst twarda i nic sie nie dzieje ale oczywiscie mozna takiego aluminika załozyc nie kosztuje duzo w aso nawet tylko małe przerobki ze zwyklej 156 i pasuje jak ulał...nie twardosc w gta jest głownym utrudnieniem w jezdzie po miescie bo to nieustajace skupienie i mijanie dziur oraz jazde 30 na godzine tam gdzie tzw zwykłe auta jada 70 da sie przezyc bardziej upierdliwe w ruchu miejskim jest nawracanie ciasne zakrety itp np parkingi wielopoziomowe gdyz gta jak przystało na sportowe auto srednice zawracania ma podobną do samolotu ponadzwiekowego ...tam gdzie zwykła osobówka na raz tam gta minimum na 3...ale i tu jest numer najwiekszy gta pali od 2.5 v6 w miescie jakies 4 litry mniej w trasie podobnie choc gta da sie zejsc spokojnie w okolice 8-9 oczywiscie przy odpowiednim staraniu w 2.5 nigdy ale to nigdy nie udało sie ponizej 10...i nie dam sobie powiedziec troche mniej czyli ok 2 litrow paliły te 2.5 v6 po 2003...