Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 53

Temat: Konkurs na logo forum

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Mi się podoba, nawet bardzo, widać duże umiejętności i talent zwłaszcza jak później się patrzy na portfolio z Twojej sygnaturki Zapomniałeś tylko o "ó" w Ogólnopolski i adres... Z powodów technicznych (skrzynki na starym serwerze, których przeniesienie jest utrudnione) oraz ostatnia sytuacja wokół kluby/forum skłoniła mnie do używania alfaholicy.net wyłącznie jako przekierowania. Więc jak można to wysyłajcie swoje prace z nowym adresem - forum.alfaholicy.org

Jak Ci coś jeszcze przyjdzie do głowy to wstawiaj śmiało. Głosowanie będzie na pewno.

Później jeszcze sprawdzę czy da się w miarę prosty sposób zmienić rozmiar loga skórki Bingo! Chciałem trochę zmodyfikować kolor czerwony, tak by przypominała tę ze starego skryptu ( link ) i ustawić ją jako standardową.

Wiele osób twierdziło, że skórka z poprzedniego skryptu była czytelniejsza, a to może zachęcać nierejestrowanych do rejestracji i pisania postów.

---------- Post dodany o godzinie 19:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:34 ----------

Cytat Napisał AR_156 Zobacz post
    Czy ten baner ma zawierać logo klubowe alfaholików? Jeśli tak to prosiłbym o przesłanie pliku z logo. Na razie coś takiego zrobiłem: Mogę jeszcze zmodyfikować ten projekt na życzenie administracji, jeśli miałaby jakieś uwagi.
    Miło, że stare "twarze" wracają. Logo klubowe to według uznania, zdaję sobie sprawę, że pionowe logo ciężko wstawić w poziomy banner.

Po samym nicku wiedziałem, że nie mogę się spodziewać niczego do d... Przypominam, że logo z GT, które podałem w linku wyżej zrobił właśnie AR_156.

Jak już zdecydowaliście się wklejać swoje loga na forum, to użytkownicy mogą również zabrać głos w tej sprawie. Jak dla mnie wszystkie wstawione tutaj prace są na podobnym poziomie i wszystkie mi się podobają.

Jutro poszukam i wstawię logo Alfaholików.

ViP Świeżak Avatar AR_156
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Giulia 2.0 TB Multiair 200KM

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Miło, że stare "twarze" wracają. Logo klubowe to według uznania, zdaję sobie sprawę, że pionowe logo ciężko wstawić w poziomy banner.

Po samym nicku wiedziałem, że nie mogę się spodziewać niczego do d... Przypominam, że logo z GT, które podałem w linku wyżej zrobił właśnie AR_156.

Jak już zdecydowaliście się wklejać swoje loga na forum, to użytkownicy mogą również zabrać głos w tej sprawie. Jak dla mnie wszystkie wstawione tutaj prace są na podobnym poziomie i wszystkie mi się podobają.

Jutro poszukam i wstawię logo Alfaholików.
    Specjalnie zostawiłem wolne miejsce nad napisem Alfaholicy.net aby wkomponować tam logo. Ogólnie bardzo miło mi że Ci się podoba, bo trochę się obawiałem jak to mi wyjdzie gdyż przez ostatnie dwa lata używałem Photoshopa jedynie do odróbki zdjęć.
    teraz: '17 AR Giulia 2.0 TB Multiair Business, Rosso Alfa
    kiedyś:'07 AR Spider 2.4 JTDm 20v Exclusive, Nero Carbonio
    '93 AR 33 1.7 IE 8v, Blu Spazio metalic
    '06 AR 159 1.9 JTDm 16v Progression, Nero Oceano
    '04 AR 147 1.6 TS 16v Distinctive, Nero Metallico
    '98 AR 156 1.9 JTD 8v Progression, Grigio Chiaro metalic

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Hamburg, Niemcy
    Auto
    156 3.2 V6 GTA

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Mimo, że 75 nie oddaje w żaden sposób klimatu na forum, bo tu najpopularniejsza jest 156 w JTD to taki klasyczny pomysł mi się podoba

ViP Pirat drogowy Avatar doldi
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    156 SW 2000 rok pjemnosć 2000l

Domyślnie

Rewelacyjny baner jest kolegi thinga ten pierwszy, w barwach państwa skąd pochodzi moim zdaniem rewelacja, a może jak zostaną zgłoszone prace zrobiły głosowanie na poszczególne prace......
    Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał doldi Zobacz post
    a może jak zostaną zgłoszone prace zrobiły głosowanie na poszczególne prace......
    Nie może tylko na pewno będzie.

Bałem się, że wybór może być łatwy, dlatego na początku nic nie pisałem o ankiecie.

ViP Świeżak Avatar AR_156
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Giulia 2.0 TB Multiair 200KM

Domyślnie

Odszukałem na forum logo i zrobiłem poprawioną wersje mojego banera:

A tak prezentowałby się na forum: http://img190.imageshack.us/img190/9333/forumil.jpg
    teraz: '17 AR Giulia 2.0 TB Multiair Business, Rosso Alfa
    kiedyś:'07 AR Spider 2.4 JTDm 20v Exclusive, Nero Carbonio
    '93 AR 33 1.7 IE 8v, Blu Spazio metalic
    '06 AR 159 1.9 JTDm 16v Progression, Nero Oceano
    '04 AR 147 1.6 TS 16v Distinctive, Nero Metallico
    '98 AR 156 1.9 JTD 8v Progression, Grigio Chiaro metalic

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Fajnie wygląda z tym tłem! I będzie bardziej pasować do strony głównej.

Jakby jeszcze ktoś chciał użyć loga: http://img509.imageshack.us/img509/1...boarduczm5.jpg

Pingwin
    Gość

Domyślnie

na stronie głownej odwróccie jeden samochod przodem... kto to wymyślił, ze oba pokazują zady??

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Pingwin Zobacz post
    na stronie głownej odwróccie jeden samochod przodem... kto to wymyślił, ze oba pokazują zady??
    Nie ten temat, tutaj rozmawiamy o logo forum