Mi się podoba, nawet bardzo, widać duże umiejętności i talent zwłaszcza jak później się patrzy na portfolio z Twojej sygnaturkiZapomniałeś tylko o "ó" w Ogólnopolski i adres... Z powodów technicznych (skrzynki na starym serwerze, których przeniesienie jest utrudnione) oraz ostatnia sytuacja wokół kluby/forum skłoniła mnie do używania alfaholicy.net wyłącznie jako przekierowania. Więc jak można to wysyłajcie swoje prace z nowym adresem - forum.alfaholicy.org
Jak Ci coś jeszcze przyjdzie do głowy to wstawiaj śmiało. Głosowanie będzie na pewno.
Później jeszcze sprawdzę czy da się w miarę prosty sposób zmienić rozmiar loga skórki Bingo! Chciałem trochę zmodyfikować kolor czerwony, tak by przypominała tę ze starego skryptu ( link ) i ustawić ją jako standardową.
Wiele osób twierdziło, że skórka z poprzedniego skryptu była czytelniejsza, a to może zachęcać nierejestrowanych do rejestracji i pisania postów.
---------- Post dodany o godzinie 19:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:34 ----------
Miło, że stare "twarze" wracają. Logo klubowe to według uznania, zdaję sobie sprawę, że pionowe logo ciężko wstawić w poziomy banner.
Po samym nicku wiedziałem, że nie mogę się spodziewać niczego do d...Przypominam, że logo z GT, które podałem w linku wyżej zrobił właśnie AR_156.
Jak już zdecydowaliście się wklejać swoje loga na forum, to użytkownicy mogą również zabrać głos w tej sprawie. Jak dla mnie wszystkie wstawione tutaj prace są na podobnym poziomie i wszystkie mi się podobają.
Jutro poszukam i wstawię logo Alfaholików.