Jest Tutaj
Jest Tutaj
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Z matematycznego punktu widzenia jeśli wyślesz jednego SMSa, to drugi zwiększa Twoje szanse o 100%, potem wyślesz kolejnego, to szanse rosną o 50%, jeśli zaś znów wyślesz kolejnego, to o 25% itd, itd. Więc wysłanie dwóch SMSów, to znacznie większa szansa niż wysłanie jednego...
No tak, ale "żeby wygrać trzeba grać"
Nie mam Plusa, ale kurcze nie wiem, czy startera jakiegoś nie zapodam
Pozdrawiam.
- Rafał
Ja nie rozumiem w końcu - jest losowanie, jak piszą w 'warunkach uczestnictwa', czy wygrywa 'najaktywniejszy' uczestnik, jak przysylaja w smsach?
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
No właśnie, czyli tak jak napisałem, jeśli ktoś MA wygrać, jest tym szczęśliwcem to i jego JEDEN sms wygra.. Wiadomo że szczęściu trzeba pomóc stąd niektórzy wysyłają smsy za połowę wartości samochodu, ale wtedy też jest szansa że trafi na kogoś innego który właśnie wysłał jeden sms..
alces1 masz rację ale podajesz w procentach "dla nas", dla jednostki co wysyła, a co to jest w porównaniu do tych smsów od łowców nagród?? W sensie:
Cała pula smsów - 100%
Smsy od łowców - 80%
Twój sms jeden - 0,00000001%
Twoje 9 smsów - 0,00000009%
Podałem przykładowe wartości bez zgłębiania się w szczegóły. Jak kogoś stać na prawdę w grę (bo wtedy to już nie zabawa) na wielką skalę to niech wali tych smsów po 25-75% CAŁOŚCI (co wiąże się z wysyłaniem non-stop) a nie 5-20 sztuk bo to i tak jest niczym w porównaniu do łowców nagród, a 1x5zł = 5 zł nie boli tak jak 20x5zł = 100 zł stracone.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
Nie wiem, czy zauważyliście, ale już przy dwóch nagrodach jest prawdopodobnie ta sama osoba.Mieszkanie i alfa brera, jakiś gość z Warszawki.
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
nie ma co grać ostatnio w polityce czy we proście był artykuł o ludziach którzy grają w takie gierki wysyłając ogromne ilości smsów i było o mercedesach z ery gość tam parę ich zgarnął![]()
Bartosz P. dużo wysyłał to i ma już dwie nagrody
swoją drogą tak się zastanawiam - o ile mesie z ery to auta w miarę sprzedawalne to nagłe pojawienie się na rynku kilkudziesięciu samochodów Brera ...oj mogą się bardzo zdziwić zawodowi gracze...