Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: Wizytówki - zamówienia

penny21
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał lucas12053 Zobacz post
    [...] wizytówki jak sami wiecie zostały wydrukowane z napisem ".net" noi zostałem teraz można powiedzieć z 1000 szt bez wartościowego g**** . Pomyślałem ze będę białym korektorem poprawiał net na org ;] ale chyba to teraz śmiesznie będzie wyglądać ??

Pytanie moje do was jest takie czy osoby które zdeklarowały się na wizytówki są dalej chętne? czy odmawiają??
    No i tu się robi problem :/ Mam naklejki i ramki z końcówką .net a okazuje się ,że teraz jest to adres ******'u a nie alfaholików. Ja ramki i naklejki będę zmieniał bo bardziej czuję się związany z tym forum. Z ulotek niestety rezygnuję. Sorry.

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

podziękować by trzeba za takie zmiany
    ( nie wnikając w te wszystkie spory na forum - jak forum było alfaholicy a osmma r jest osmma r to miło by było gdyby po wpisaniu w przeglądarkę całkiem innego słowa niż osmma r nie otwierała mi się ta strona bo dla mnie to wprowadzanie ludzi w błąd)
    wiem , wiem - nie na temat ale jakoś innego o tym sposobie wprowadzania w błąd nie widzę

lucas - przykra sprawa , działałeś dla dobra i reklamy TEGO FORUM a wyszło że całkiem przypadkiem mógłbyś reklamować całkiem inne ( Pan Prezes chyba powinien podziękować za działania na rzecz tego drugiego forum )

jaki był koszt druku wszystkich wizytówek ? ściepa będzie najwyżej i będą na następnego grilla
    Ostatnio edytowane przez bocian ; 03-11-2009 o 15:34

lucas12053
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    jaki był koszt druku wszystkich wizytówek ? ściepa będzie najwyżej i będą na następnego grilla
    dzieki Bocian ale nie podam sie tak łatwo bede drukował na zwykłym papierze "org" i bede naklejał przynajmniej bede miał co robic jak bedzie mi sie nudzic hehe przeciez to tylko 1000 sztuk ;] hehe

sław
    Gość

Domyślnie

Szkoda gadać poczekam aż będą nowe(org) o ile jeszcze będziesz mial ochote sie w to bawić to napewno zamówie te 50 szt.ps. ramki możemy sobie wszyscy....wiecie co

Мoδεrдтor Romeo Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    Ford Mondeo, VW Paserstti, Lancia Kappa

Domyślnie

Kiedy będzie można odebrać wizytówki???
    Chyba ich nie wyrzuciłeś