też to przerabiałem tylko że są spinki lewe i prawe
też to przerabiałem tylko że są spinki lewe i prawe
Bylem w ASO. Faktycznie pakowane po 10szt. Są na stronę lewą i prawą. Koszt 50zl. Ja potrzebuje 2szt z lewej strony. Może są inni chętni ? Bo to małe pieniądze ale po co mi 10 szt ?
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Witam nie ma takiej opcji ze musisz kupic cale opakowanie mozesz kupic ilosciowo ile chcesz. Jak chcesz 1 szt to musza Ci ja sprzedac.
Teoretycznie tak, powinni sprzedać jedną sztukę, praktycznie to pewnie zamawiając mają zablokowaną minimalną ilość 10 i dlatego chcą wepchnąć żeby im na półce się nie poniewierały pojedyncze sztuki.
Może komuś się przyda, bo czasami ciężko się rozmawia z....
numery: 60613413 strona prawa 60621555 strona lewa.
a ja dzis w alfie we wrocku zamówiełem sobie 16 sztuk - czyli 2 komplety - na próg wchodzi 8 spinek i fakt ze są lewe i prawe spinki....natomiat jak bym chciał to by mi nawet 3 sztuki sprowadził bez problemu. Zapłaciłem za 2 komplety 80zł
A jak jest z dostepnoscia tych spinek w ASO? Dlugo trzeba czekac?
U mnie powiedzieli jeden dzień. A będziesz zamawiał ? Może weźmiesz dla mnie 2 szt ? Strona LEWA (kierowcy)
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
jutro rano na telefon bede zamawial. Nie ma sprawy. Wezme i wystawie na Allegro![]()