Dzisiaj przypada mi pewna okoliczność i nie wiem w jakiej dyspozycji bede do godz 13, ale postaram się być![]()
Dzisiaj przypada mi pewna okoliczność i nie wiem w jakiej dyspozycji bede do godz 13, ale postaram się być![]()
o 13 to będę, już tak dawno was nie widziałem, będę na bank, oby tylko nie sam
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Gadałem z Pikerem zapewne mietkiem wpadnie 4x4 wiec można zrobic kuligkto bierze sanki? ;p
Cholera, do 13 chyba nie wytrzeźwieje...
Edit: nie dam rady, kierowcy też nie mam żeby przyjechać niestety.
Ostatnio edytowane przez kln ; 20-12-2009 o 11:54
Obywatiele i obywatielki..... to jak, kto by był ?
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Ano ktoś się jednak pojawił, był też mróz... piz**ło jak cholera.
Było bardzo miło, oby częściej i więcej, eee i cieplej.
No dziadek mróz daje popalić trzeba mu jeszcze tylko alfę sprawić na te zimowe spoty
---------- Post dodany o godzinie 22:34 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:26 ----------
Normalnie z tych całych pogaduszek o mało sanek nie zostawiłem na Chociwelku ale na szczęście miałem anioła stróża(jazzu)
---------- Post dodany o godzinie 22:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:34 ----------
a tak do tematu było fajnie "Zimnoooooo"
była:AR 166 2.4jtd 136km 99r.,
było:Bmw E39 525 tds touring,
było:Bmw e38 725 96r.
a tak myslałem czy czasmi nie zapomnisz o tych sankach ...
No było całkiem sympatycznie, pare znajomych twarzy się wkoncu pojawiło.... no nie wszyscy byli tak jak się deklarowali, wpier... sie nalezy.Nawet jeden nowy kolega Mito zawitał.
Oby na następnym spociku wiecej nas było, ((tez Alfami)).... fajne zamieszanie na spocie zrobiły dwie furmanki, Seacik Cupra noi Audi S4... te drogie zapiepszało jakby tam rzadnego sniegu nie było
Pare fotek zapodaje... nie dałem rady zrobic wszystkim jak szaleli,,,
Pozdro
Ostatnio edytowane przez KUBAS ; 20-12-2009 o 23:38
Na zdjeciu wygladam jakbym juz zamarzlPozdrawiam
![]()
Dziś pojechałem sobie na chociwelke, polatałem sobie troszkę bokiem,
był spory ruch, nawet stała jakaś czerwona 147 ale bez ramek itp. kierowca nie zwracal
uwagi na moje machanie, aura sprzyja śmiganku.