Poszło na 3.
nr 1
nr 2
nr 3
Poszło na 3.
3 ale nie bez dylematu![]()
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Normalnie też bym oddał glos na nr.3 , ale razi mnie w oczy zamazana tablica i glos poszedl na inne zdjęcie
Ostatnia z Alf : Alfa Romeo 159 ,
Teraz: Mercedes CLS 55 AMG & Suzuki SV 1000S
OD DUŻEGO SILNIKA LEPSZY JEST ? ..... JESZCZE WIĘKSZY SILNIK
nr 1, chciaz nr 3 tez jest super.
Głos poszedł
(btw - w nr2, moim zdaniem 166 chyba bardziej pasowała by do ogólnej wymowy zdjęcia)
zagłosowałbym na 3cie gdyby rejestracja nie była kombinowana
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Na kalendarzu można napisać Grudzień (o ile autor się zgodzi)![]()
Ja też dałem głos na 3 chociaż przeszkadza mi to że samochód był nie przygotowany do sesji. Opony w błocie, drzwi też zachlapane. Efekt byłby na pewno lepszy gdyby auto było czyste.
można zaznaczyć samochód, potem dajesz odwrotne zaznaczenie i usuwasz nasycenie ze zdjęcia lub gdy np. autko jest jak tu niebieskie można tylko zmniejszyć nasycenie zielonego i innych kolorów których nie chcemy na zdjęciu.
U mnie wręcz odwrotnie. Zagłosowałem na 3-kę właśnie przez to błoto na oryginalnych telefonach. 1 fotka też wypasiona, ale niestety zbyt "duża" obróbka komputerowa. Gdyby 2 miała inne felgi to na nią bym zagłosował
Napisałem tak, ponieważ z tego co pamiętam była dyskusja i było ustalone, że zdjęcia nie mogą być obrabiane komputerowo. A tymczasem wszystkie zdjęcia grudniowe wyglądają na tuningowane.