Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Temat: Co mnie dzisiaj zachwyciło w mojej Belli :)

Użytkownik Alfa i Omega Avatar lesio80
    Mieszka w
    tychy
    Auto
    Narazie Fiat Panda 1.2 i 60 szalonych chabet , AR będzie za jakiś czas

Domyślnie

Mnie moja bella zachwyca co dzień jak do niej wsiadam, jak do niej podchodze, jak na nią patrzę, poprostu w w każdym calu

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    Inny

Domyślnie

Cytat Napisał nex Zobacz post
    Gdzie? To proste! Na torze wyścigowym!
    "Każdy jeździ jak się czuje". No tak, wszyscy sprawcy wypadków, gdzie było zbyt dużo prędkości, czuli się "miszczami kierofnicy". Wiadomo że nie sztuką jest posuwanie 170km/h po drodze dwupasmowej. Sztuką jest nagłe zredukowanie tej prędkości, kiedy nagle pojawi się jakaś przeszkoda np. w postaci 80 latka nagle zmieniającego pas ruchu. Takich zagrożeń jest wiele i z tego powodu ogranicza się prędkość maksymalną.
    Obiektywne porównanie ilości wypadków i ich śmiertelności w Polsce z innymi krajami, gdzie przestrzega się ograniczeń prędkości , powinno mówić samo za siebie. I raczej żadne argumenty wynikające z dobrego samopoczucia i wiary we własne umiejętności, nie zmienią tego stanu rzeczy...
    Bla bla bla człowieku na jakim torze ? Nigdy w życiu nie byłem nawet w pobliżu toru wyścigowego bo w Polsce jest ich tyle co kot napłakał. Nie zrozum mnie źle ale to właśnie ci niedowidzący 80 latkowie są większym zagrożeniem bo o ile spojrzą w lusterko nie są w stanie ocenić czy Alfa na lewym pasie jedzie 170 czy tylko 105.
    Nie jestem żadnym "miszczem", nigdy się za takiego nie uważałem. Jestem pewny siebie za kierownicą i nie raz i nie dwa ta pewność uratowała mi dupe.
    Śmiertelność, przecenianie umiejętności a przede wszystkim stan naszych dróg to temat rzeka.
    Ja po prostu nie będę udawał kogoś kim nie jestem, bo nie kupiłem Alfy po to żeby jeździć 50km/h na godzinę. Mogliście nie kupować tych V6 tylko cienkocienko skoro i tak jeździsz zgodnie z przepisami.
    Nie twierdze że się nie da, że nie można. Wszystko można tylko trzeba chcieć, a ja przynajmniej otwarcie się przyznaje.

Popatrz tu :
    http://www.forum.alfaholicy.org/foru...alfisti-4.html

Ci którzy jeżdżą przepisowo to 2%
    STOP CIOTOM DROGOWYM
    Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
    Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA

Użytkownik Romeo Avatar dakoolk
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Modra Foka

Domyślnie

Cytat Napisał lesio80 Zobacz post
    Mnie moja bella zachwyca co dzień jak do niej wsiadam, jak do niej podchodze, jak na nią patrzę, poprostu w w każdym calu
    Wiesz co, dziś też to odkryłem Byłem 3 razy w garażu, a nigdzie nie jechałem
    Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...

Użytkownik Romeo Avatar andro34
    Mieszka w
    Płońsk-holandia
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9 JTD 2005r i AR 147 JTDm 2005r.

Domyślnie

witam!!!przyjechałem do kraju na święta i dzięki temu mam możliwość patrzeć z okna na obie moje ślicznotki,nie wspominając o frajdzie z jazdy.

i to właśnie mnie najbardziej zachwyca...

moja druga ulubienica...