no myślę że zmieścimy się bez problemu![]()
ja także jestem za spotkaniamipóki co weekendy mam wolne
![]()
no myślę że zmieścimy się bez problemu![]()
ja także jestem za spotkaniamipóki co weekendy mam wolne
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Co do spotkań jestem za, ale trzeba ustalić konkretny termin i rozpocząć wreszcie spociki![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Oczywiście jestem ZAPiątek nie wiadomo... zresztą każda data różnie może pasować każdemu ale przykładowo jak tylko będe mógł to oczywiście będe
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Najlepiej zrobic jakos ankieta i sie wtedy ustali komu kiedy psuje.
Izane,jak tam turbo?Bangla?
jo moga dzisioj
=================
no to żem sie napogodoł
![]()
Ostatnio edytowane przez fr33 ; 10-01-2010 o 17:52 Powód: post pod postem !!!!!!!!!
ale jak się fajnie śmiga w zakrętach ( pustych )![]()
Witojcie
pozdrawiom Wos fest, i popierom co by my sie cylneli kajś bez wochende,fest mi sie cni bez Wos i pogodoł bych sie ło tym co sie wom we aucie łostatnio zdupcyło,cy wom coś chronie we motorze abo kaj indzii.
pyrsk Gregor
Grila cza by zrobic,może byc na kopcualbo nawet i fojera,żeby nie piździało,ino nie w ten łikend.
Do tych,co nie wiedza o co loto:
pozdrawiam Was bardzo i jestem za tym,zebyśmy się gdzieś spotkali przez łikend,bardzo mi się nudzi bez Was i pogadałbym o tym,co się wam w aucie ostatnio popsuło,czy wam coś rzęzi w silniku,albo gdzieś indziej![]()