Trzeba było cwaniaczka zapytać czy miał zastrzeżenia nie... więc o co chodzi!!!![]()
Trzeba było cwaniaczka zapytać czy miał zastrzeżenia nie... więc o co chodzi!!!![]()
....jakis krzyzyk na droge i waz ...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale czad. dawno sie tak nie ubrechtałem![]()
No niestety, smutne to i prawdziwe. 21 wiek, a w RP ciemnogród.
Pozdrawiam
Marcin
Powiedz gdzie ten gosc urzeduje a sie go przekona ze Alfa jest dobrym samochodem. Ja tak mam ze swoim lakiernikiem caly czas nazeka ze czemu Alfa i czemu w kolko. Ale robi ja i zajebiscie mu wychodzi. A sam jezdzi Marea (moze zazdrosny) ze on tylko Fiatem smiga.
Nie siadla mu na pysku tylko doktor zamiast w d... tylek w głowe go walnoł.Napisał Lesio
a na karku mial lancuch od krowy ?? :mrgreen: jak tak to nie mam pytan :mrgreen:
Trza było go wsadzić na miejsce pasażera i przeciągnąć alfe po placu![]()
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
Lancia Delta III 1.6 JTDM
Speed Car, Lubartowska.Napisał Lesio
Wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...Co to było? Takie szybkie i piękne?
To 145 boxerek oczywiście!
ta ulica mowi sama za siebie (specyficzny folklor, a jaka tradycja :!: ) ale myslalem ze przynajmniej ludzie którzy tam pracuja są normalni ;//Napisał kaes
Ja pojechalem na dignostyke. Koles nie umial mi zarwki ustawic "eee, jeszcze cos polamie...trzeba bylo kupic auto ktore mozna normalnie eksploatowac..." A gume na przegubie mi wymieniali jakies 6godzin.... na koniec dodali "o fajnie, nawet nie zostalo czesci na zegarek" Powiedzialem sobie, nigdy wiecej do malych warsztatow na zadupiu, ale nie mialem wyjscia...
a ja robie Alfe na małym warsztacie i mechanicy aż mnie polubili raz ich przewiozłem to pytali : "yghhh....jaki to motor...? łeee to szybkie "
a jak otworzyłem maskę to pewien mechanik stwierdził że jak jest tak czysto to aż chce się robić :mrgreen:
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.