A kolego mieszkasz może na biskupichach albo rokitnicy??
A kolego mieszkasz może na biskupichach albo rokitnicy??
brakło Ci w ostatnim czasie paliwa?
jak odpalasz po nocy to masz odczucie jakby łapała nie na wszystkie cylindry?
no i koledzi dziś już nie zapaliłem,kręci kręci ale nic nie załapuje.Wczoraj jeszcze pod wieczór jechałem ale jak z gasiłem i chiałem zaraz zapalić to juz ciężko zapalał.Pompa która jest w baku wydaje mi się że starsznie długo chodzi po przekręceniu kluczyka i słychać jakby coś tam bulgotało.za każdym razem ja przekręce to tak długo chodzi.
Panowie sprawdziłem dzisiaj i chyba mam przyczyne
![]()
właśnie stąd mi leci ropa i teraz pytanie czy idzie zamówic takie jakieś uszczelki do tych dekielków
POzdrawiam KULI
Ostatnio edytowane przez KULI ; 17-02-2010 o 20:29
up![]()
witaj, na allegro byly tanie komplety do głowiczek boscha, sam kupowałem, i to bedzie przyczyna, nieszczelnosc glowiczki. to samo mialem w omedze
w siewierzu kosztowalo mnie to 200 pln z robocizna i ustawieniem i kompem.
moze macie jakis sprawdzony zakład do pomp,bo juz dostałem namiar na siewierz ale myslałem o http://www.bosch-adamczyk.pl/ moze ktos u nich robił?
POzdrawiam KULI
Ja mam ten sam problem, tylko że mi wycieka paliwo gdzieś od spodu tej pompy (czy jak się to fachowo nazywa) Gdy zgasiłem samochód to po 3 - 4 godzinach odpalał, a jak trochę dłużej to nic i nawet nie łapał. Dziś odstawiłem alfę do mechanika a ten powiedział że za wymontowanie, uszczelnienie i zamontowanie weźmie około 500 zł. Jak wybiorę alfę to napisze czy pomogło (myślę że koło soboty)
ok to czekam na rezultaty
POzdrawiam KULI
Jak sprawa się skończyła z tym ciężkim odpalaniem??