Tak jak wczesniej pisałem miałem problem z wariujacymi wycieraczkami styki czysciłem tak jak ty ale dalej bylo tak samo. Podłącz mase do obudowy silnika wycieraczek i zobacz czy to cos da u mnie pomogło
Tak jak wczesniej pisałem miałem problem z wariujacymi wycieraczkami styki czysciłem tak jak ty ale dalej bylo tak samo. Podłącz mase do obudowy silnika wycieraczek i zobacz czy to cos da u mnie pomogło
Hej powiedz mi jak tą mase mam podłączyc bo zielony jestem kurcze w tym wszystkim
nie wiem jak jest w 166 ale jak ja walczylem z wycieraczkami w mojej 147 to przypadkowo dotknołem wkretakiem obudowy silniczka i karoserii i z tad wiem ze miałem problem z masa. Przykreciłem kabelek do karoserii i do silniczka i po tym czasie zapomniałem co to źle działajace wycieraczki![]()
u mnie tez tak same sobie zaczely sie wlaczac od czasu do czasu i obczailem ze ma z nimi cos wsplulnego silniczek do spryskiwaczy zdiolem z niego wsowki przeczyscilem i wycieraczki sie juz same nie wlaczaja
witaj
mam ten sam problem czysczenie styków nic nie dało ani masa we czwartek wymieniam silnki od wycieraczek bo mam drugi i napisze cie jakie sa efekty.
Ja juz nie daje rady z tymi wycieraczkami masakra ....
pozdr
ANDZIA AR 3.0 V6 24V
hej Andzia u mnie tez nie pomoglo czyszczenie stykow nie wiem co jest grane napisz jak wymienisz te silniczki czy pomoglo
witaj
nio jestem własnie po wymianie silnika i jest super wszystko teraz działa jak ma by wiec ja mysle ze Ciebie tez czeka wymiana ...pozdr
ANDZIA AR 3.0 V6 24V SUNIA MOJA
dzięki ci andzia no ja wlasnie musze zakopić silnik bo nie mam drogiego tak jak ty poinformuje o dalszych losach.
Może któregoś dnia sie spotkamy pogadać o naszych niuniach coo????
hej
jasne daleko nie jest pozdrawiam daj znac jak zienisz silnik co i jak
Witam jestem po zmianie silniczka i wszystko smiga jak talala jest super i jestem szczęsliwy bo moja bella znow ożyła Dzięki andzia za wszystko