No to super.. podziękował..Oczywiście fotki wrzucę jak tylko będzie gotowy.. Niestety ja mam SW, więc na fotki na aucie trzeba bedzie chwilkę dłużej poczekać..
![]()
No to super.. podziękował..Oczywiście fotki wrzucę jak tylko będzie gotowy.. Niestety ja mam SW, więc na fotki na aucie trzeba bedzie chwilkę dłużej poczekać..
![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
na zdjęciu jest tył alfy przed FL,klapy tylne są identyczne rozmiarami z tą po FL.do klapy w alfie poliftowej dodano jedynie kilka przetłoczeń.
http://moto.allegro.pl/item914100229...156_sedan.html
kształt i krzywizny są takie same dla obu wydań modelu 156 więc bez problemu ten sam spojler będzie pasował.
moja druga ulubienica...
Przecież alfa po FL ma zupełnie inny kształt lamp...
dodatkowo na klapie jest takie przetłoczenie nad logiem, więc może w tej płaszczyźnie krzywizna trochę się różnić, ale nie wiem - nie badałem tematu
Ps: Mariusz - widzę że trochę szybciej udało się jednak ogarnąć temat tego spoilera - świetnie!
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 06-03-2010 o 19:29
No faktycznie.. lampy i to przetłoczenie są ewidentnie inne..
Spoiler budujemy na bazie pokrywy przed liftem.. może ktoś z czasem się znajdzie chętny na ten spoiler mający poliftingową 156-stkę, ażeby sprawdzić temat na 100%.. ale faktycznie Autodelta sprzedaje do obu wersji ten sam spoiler, więc jest duża szansa, że będzie pasował do obydwu..
3 tygodnie temu napisałem, że będzie gotowy za 1-2 miesiące.. a jeszcze trochę pracy nad prototypem zostało i zrobienie na spokojnie dokładnej formy.. także jeszcze zapewne ponad tydzień się zejdzie....oczywiście pamiętam o Tobie
Ogólnie jak już będzie ten spoiler, to można zrobić jakąś jego wariację.. tu liczę na Wasze uwagi, sugestie, pomysły i wskazówki..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
No przecież napisałem, że face-lifting, a nie ass-liftingFaktyczni dupsko stare...
Postaram się wrzucić jutro jakąś zajawkę prototypu jeśli będzie taka mozliwość..![]()
Jeszcze nie mam pojęcia niestety.. pewnie jak wszystko w AutoDS.. cena będzie dużo niższa niż np. Autodelty, ale też wyższa niż na allegro.. no zobaczymy.. może się kilku osobom spodoba to wymyśli się jakąć dobrą cene hurtową dla grupowego zamówienia..![]()
Fotkę jednak wrzucę za kilka dni.. gdy gotowy będzie pierwszy spoiler..![]()
Ostatnio edytowane przez Mariusz AutoDS ; 09-03-2010 o 09:54