Ok kanapa banał ale może ktos podpowie jak odkrecic tą pier.... tylnią połke![]()
Musisz zdjąć boczki z słupków tylnych, następnie masz w bagażniku dwie nakrętki na klucz 10 mm następnie w schowku w półce pod zaślepką masz śrubkę na klucz imbusowy.
Za oparciem kanapy tylnej masz plastikowe kołki ale te to chyba widziałeś.
Musisz odkręcić trzecie światło stopu (dwie małe imbusowe śrubki) i odpiąć dwie kostki, jedna od światła druga od modułu centralnego zamka.
Po tym wszystkim masz "luźną" półkę.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Dzięki, chory system
Więc : właśnie wróciłem z garażu, dziś dostałem komplet amorków, z przodem szybko się uporałem i już stoi na letnich 17 ". Co do tyłu mam kilka pytań, górne mocowania amorków mam na wierzchu więc to nie kłopot, amortyzator dołem trzyma się na jednaj śrubie, którą wykręciłem ucieszony ze po kłopocie ale tam znajduje się jakaś poroniona tulejka z łbem imbusa na końcu, to się wykręca czy ki pieron bo bez jej usunięcia amortyzator nie ruszy się z auta ;/ Dalej, chce wymienić tulejki w zwrotnicy wszystko ładnie pięknie ale śruba trzymająca "w kupie" dolny wachacz i zwrotnice za Chiny ludowe nie chce puścić, nie ma tam jakiejś włoskiej magii w tym?? Czy po prostu kręcę i ma iść??
Idę spać, jutro po pracy ciąg dalszy zmagań, póki co 1:1![]()