O gustach sie nie dyskutuje. Skoro wybierasz między tymi dwoma modelami to mnie bardziej siadają xylo.
Tidore Dark
Xylo
Trudno powiedzieć, obydwa wzory są bardzo fajne
Ani jedna, ani druga nie za bardzo pasuje
O gustach sie nie dyskutuje. Skoro wybierasz między tymi dwoma modelami to mnie bardziej siadają xylo.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Wielkie dzięki za zainteresowanie tematem, fajne, że wyrażacie swoje opinie - proszę o jeszcze!
Co do felg - dlaczego akurat te dwa modele? Przejrzałem sporo konfiguratorów, trochę felg widziałem też na żywo w sklepach i na innych autach. Wniosek dla mnie jest jeden - muszą to być felgi szprychowe, a najbardziej podoba mi się klasyczny wzór - bez zbędnych fajerwerków. Co do felg seryjnych, to zostają u mnie, ale na kołach na zimę. Uważam, że wzór jest ok, na tyle dobry, że się ich nie pozbywam, ale na lato chciałbym coś innego... Z ciekawszych wzorów szprychowych wpadły mi w oko te dwa, ale podobają mi się również te zaproponowane przez kolegę 145Q. Nie bardzo jednak przemawiają do mnie felgi czarno-srebrne (a chyba takie właśnie są te MAK-i, jeżeli się mylę to wyprowadźcie mnie z błędu).
Jeżeli ktoś chciałby zaproponować mi coś innego, to bardzo chętnie - mam jeszcze tydzień-dwa na podjęcie decyzji. Czekam na Wasze propozycje.
I jeszcze jedno - wiadomo, im większa felga tym fajniej wygląda, ale mnie interesują tylko 17-ki. Wg mnie jest to idealne połączenie wyglądu z komfortem. Jeżdżę na co dzień zbyt twardym autem, i wolałbym tego drugi raz uniknąć...
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Dlamnie też Xylo lepiej wyglądają, łatwiej także będzie je utrzymać w czystości.
jak muszę wybrac to Xylo.
kolega w GT ma pewnie te :
http://moto.allegro.pl/item973886412...i_17_5x98.html
( z tym że te z linku to wyrób niewiadomego pochodzenia - pewnie china town ale model ten )
To są z Alfy 156 17tki...
Poza tym rozstaw masz inny, takich chyba nie klepali 5x110.
---------- Post dodany o godzinie 21:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:09 ----------
Pafka, a możesz dać zdjęcie Brery z tymi felami ode mnie???
Na pewno wyglądają zarąbiście. Democar Alfaclubu ma któreś z tych felg. Świetnie wyglądają. Jakbyś dał 18cali to byłaby miazga.
Mak do włoska firmatakże byłoby "wRodzinie"
---------- Post dodany o godzinie 21:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:13 ----------
Poza tym.
Są dość tanie, bo za nowe fele płacisz 2000zł... Myślę, że to nie jest zła cena
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
A może MAC Corsa Ice?
http://venus.wsb-nlu.edu.pl/~aszprot...m-felgi.pl.jpg
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...