No dobra, już pojadę , Osobistość z Krakowa dała się namówic. A wy wszyscy myśleliście że to o was chodzi??żenua
![]()
![]()
PS. Jeśli tylko będę w kraju
No dobra, już pojadę , Osobistość z Krakowa dała się namówic. A wy wszyscy myśleliście że to o was chodzi??żenua
![]()
![]()
PS. Jeśli tylko będę w kraju
i vice versa kolego z Gorlic![]()
Ja w tym roku odpadam ze względu na Pierwszą Komunię
Życzę niezapomnianych wrażeń i bezpiecznej wyprawy.
Jedna podpowiedź organizacyjna. W ubiegłym roku ustawiono grupę z Polski w oddzielnym sektorze. Fajnie, bo razem. Ale zastanówcie się, czy jednak nie rozdzielić się i porozstawiać, tak jak inne auta, w sektorach poszczególnych modeli. Ma to niebagatelne znacenie przy żadszych modelach AR, które potem giną wśród bardziej popularnych. No i łatwiej popuszyć się na tle konkurencji![]()
Pozdrawiam, Paweł
AR Gtv 1.8TS 2000 Bianco Polare
AR Giulietta QV 2012 Ghiaccio Bianco
A ja liczę na dobrą zabawę z osobistościami ze śląska i krakowa oraz innymi nowo poznanymi. Mam gdzieś gdzie mnie ustawią obok 145 czy 159 lub innych. Fakt że mówią po węgiersku a po jakiemu mają gadać? Czy u nas na zlotach mówią po angielsku? Nigdzie w promienu 500 kilometrów nie ma zlotu z taką iloscią samochodów. Traktuję to jak weekendowy wypad z zajebistą ekipą z setkami najpiękniejszych samochodów w tle. Bardziej ambitni mogą nauczyć się języka madziarskiego przy okazji czego przykładem jest moja żona Gosia i osobistość Adayena. Załapały od razu gadkę węgierskąKefiros ........... itd one wiedzą co. Nie zawsze liczy się kasa czasami sponton i dobre nastawienie owocuje. Napewno jak toś ma jechać z nad morza to się zastanowi bo to juz jest koszt ale myslę że dla południowców te 400 kilosów to odległość i koszty nie są wielką przeszkodą. Siema ege szege medro kubesolo.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
szekele mekele gyros
tesco
cziken
tyle się nauczyłem rok temuzobaczymy co w tym roku przyswoję
No widzicie Bociek też zakumał od razu. Po co sobie głowe zawracać duperelami,liczy się dobra zabawa, język to żadna bariera,albo nazbierajmy 500 samochodów z polski na Alfacity to może po polsku poprowadzimy całą imprezęTylko wtedy węgrzy będą narzekać że do kitu ta impreza bo nic nie rozumieli
![]()
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage