O pojawił się posiadacz mapy do G2! :jupi:Napisał lucek
Mam prośbę do kolegi lucek.
Jeśli możesz skopiuj mi CD z mapą. Proszę, Proszę, Proszę <skacze>
Pozdrawiam
O pojawił się posiadacz mapy do G2! :jupi:Napisał lucek
Mam prośbę do kolegi lucek.
Jeśli możesz skopiuj mi CD z mapą. Proszę, Proszę, Proszę <skacze>
Pozdrawiam
ja mam płyte z drogami Niemiec....dziala jak włacze,bo mieszkam przy granicy....
ale zastanawiam sie gdzie tam jest data i godzina..
wiem ze godzine ustawia sie na glownym boardcompie...a nie w navi...
a moze w navi ustawia sie automatycznie..
az mnie tknelo i zszedlem na dól do furki...odpalilem navi i przegrzebalem wsio...nie ma tam nic o godzinie ani o dacie...mam wszystkie knigi do niej i nic nie moge znalezc...
Ja mam mapę Niemiec zaprogramowaną w navi,ale płyty nie mam zostało tylko pudełko;/ navi działa bez płyty,godzine zawsze pokazujeKolego ,,lucek'' prosba dałoby sie jakos skopiowac dla mnie płyte z mapa beneluxu?? czesto tam wyam i ułatwi mi to podróż ponieważ czasem jade w nowe nieznane miejsca... jakby sie dało to prosze daj znac... Aha jak sprawdzić czy mam G2 lub G3?? moja lafa jets z 2001r...
Pozdrawiam!!!
a gdzie wyswietla ci godzine????
Spalanie chwilowe w ten sposób: Trip>einstellen>Verbauch>jak wejdziesz w Verbauch to tam wybierz l/km i dajesz zatwierdz....to jest w jezyku niemieckim;]
Godzine recznie ustawisz w ten sposob: Trip>Einstellen>Datum/Uhr wejdz w to i bedziesz miał wyswietloną godzine,date i strefe czasowa po kolei bedziesz sobie ustawiał i sobie poradzisz!!
Jakby nie udało sie to daj znac , napisz email na bioly223@wp.pl napisz nr telefonu zadzownie i pomoge![]()
Jak dam AUDIO to godzine pokazuje w lewym dolnym rogu...
![]()
![]()
znalazlem...wszystko gra....ale to nie jest w navi tylko w tripie tak jak kolega napisal....
ciekawe czy sam sie czas przestawi dzis :?: :?:
Ciesze sie,że koledze juz wyswietla godzineno ja zobacze jak mi nie przestawi automatycznie w nocy zegara to sam sobie recznie przestawie
Chetnie bym kupił plyte do navi na Belgie...
Ja mam plyte do navi calego Beneluxu zamieszcze ją na jakims serwerze www i dam link zainteresowanym.
Alfa 33 Permanent 4
Alfa 166 2,4 Jtd ---- Była
Alfa 33 1,4 imola ---- Była
Alfa 156 Sport Wagon 1,9 16v Jtdm
Witam,
a co mam zrobic jak nie mam zmieniarki... :|?: Dodam ze alfa 98r 2,4 JTD. Jak tam sie wgrywa nawigacje? przez komp?
Pozdro