eee nie jest tak żle. myślałem że bardziej przywaliłes. To sie wyklepie![]()
eee nie jest tak żle. myślałem że bardziej przywaliłes. To sie wyklepie![]()
Na początku walnąłem w stary spróchniały lezący pień który pochłonął cala sile uderzenia, a później tylko się zatrzymałem na drzewie
klep stary klep![]()
![]()
Ile naprawa moze tak kosztowac?
Tez mysle zeby klepac maska jakies 400zl blotnik 200 zl zderzak 250zl napewno przedni pas jakies chlodnice malowanie i pewno podluznica ale to by trzeba pod maske zagladnac porozbieraj sciag te blach i bedziesz wiecej widzial mysle ze kola sie nie poprzesowaly wiec raczej okej jak dobrze znajdziesz blachy znaczy w kolorze co jest mozliwe to nie bedzie tak zle![]()
Wszystko na oko to 2800-3500 to się tak mówi ale troszeczkę to będzie cię kosztować zobaczysz sam. Pokaże Tobie fotki z mojej kraksy to naprawa wyszła przeszło 4000 tylko większość robiłem sam.
lepiej to sprzedaj i kup cos czym nie bedziesz mogl depnac![]()
co to za kraksa krawęźnik czy co???
---------- Post dodany o godzinie 23:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:59 ----------
albo grześ ci dobrze mowi , sam nie zrozumialem o co chodzi puki ledwo co uszedłem z życiem ze tak to ujme ALFA NIE DLA IDIOTÓW
ps. było kupić BMW 2.5 a nie alfe piękna sztuke rozkwaśiłeś widze w szybakch ładą skórę eh nie to ze mowie ......................
Poduchy wypaliły ?
Jak zdecydujesz sie na sprzedaż na części to daj znac - do katowic daleko nie mam, moze skórki bym od Ciebie wziął....
Opowiem w skrócie czym starszy tym głupszy, też dałem się wkręcić w wyścigi tylko po deszczu i z cienkimi oponami. Nie zauważyłem jak wymijałem samochody autka jadącego przedemną no i ostro skręciłem kierownicą manewrem omijającym no i kosmos. Wpadłem na torowisko tramwajowe później mnie z niego wybiło z powrotem na ulicę uderzając krawężniki i ustawiając się w poprzek drogi dwujezdniowej.