Pompa kosztowała 100 zł oczywiście używana części zamawiam od gościa z Bełchatowa kupiłem już od niego kilka części i jestem zadowolony dzwonisz mówisz co chcesz i wysyła za pobraniem. Ma chyba wszystkie części do wszystkich alf zna się na rzeczy więc doradzi jakby co. Miałem jego namiary z allegro ale teraz nie mogę znaleść. Podam wam jego nr. 665075227 Podam wam przykład za komputer, imo,czytnik do stacyjki+2 transpondery do kluczyków zapłaciłem u niego 200 zł.
Jak myślisz - jaka jest szansa że używana pompa oleju do boxera z silnika o praktycznie nieznanej przeszłości jest lepsza od Twojej obecnej?
To zadanie równie 'łatwe' jak znlezienie niezgrzytającej skrzyni do 33 :-)
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
Szansa? jaka szansa jeśli mechanik wyjmuje mają pompę która jest wyjebana montuje tą którą zamówiłem i mam ciśnienie to chyba sprawa jest prosta! Zresztą nie wiem czy wiesz ale po wyjęciu pompy można bardzo łatwo ją sprawdzić. Kupując używane części zawsze jest jakieś ryzyko, jeśli ktoś się z tym nie liczy niech zamawia orginał, nikogo do niczego nie namawiam ktoś zadał pytanie ile dałem więc odp.
Ostatnio edytowane przez Kris1979r ; 29-06-2010 o 15:30