hehe no! do węzyków spryskiwaczy mozna podłączyc jajka wielkanocne! Albo przycisk gumowy z malucha rosznik 1976 tylko ktoś to musi dusic i naciskac w kabinie! i bedzie GIT
hehe no! do węzyków spryskiwaczy mozna podłączyc jajka wielkanocne! Albo przycisk gumowy z malucha rosznik 1976 tylko ktoś to musi dusic i naciskac w kabinie! i bedzie GIT
rety.... powiedz mi, ze zartowales, bardzo prosze....
jak nie uzywane tarcze, to lipna istalacja spryskiwaczaHID bedzie cos mi sie zdaje....
A nie prosciej zakozyc same zalepki od spryskiwaczy? Mozna je na tasme dwustronna.....![]()
![]()
![]()
zaslepki to ja chciałem zaproponwować. Albo nawiercić takie kółka w tym miejscu gdzie powninień być spryskiwacz udajęce ze on się stamtąd wysuna a HIDy sam sobie wyczyszcze. Pzdr A jak by miało wyglądać to rozwiązanie z naklejonymi??
Pozdrawiam
o rety..... Ty mowisz powaznie....
no jak nakleic? kupujesz pokrywke, robisz jej spodnia czesc na plasko. Kupujesz tasme -pianke dwustronnie klejaca i przyklejasz zaslepke na zderzak tam, gdzie w oryginale powinna byc.
Ale dla komfortu wlasnego i innych - lepiej kup na allegro komplet spryskiwaczy.
A ja chyba kupie rakietnice a'la bond i bede ostrzeliwal wsszystkich ze zle ustawionymi swiatlami.
POWTORZE OSTATNI RAZ: XENON WYMAGA UKLADU POZIOMOWANIA I OCZYSZCZANIA SZKIEL. Niby po co kazda frabryczna instalacja je ma?
No przeciez moza jezdzic z poziomicai se poziomowac!
kurde a tak powaznie to o układzie poziomowania zapomniałem! Ciekawe gdzie sie miesci?
na wahaczach sie to miesci. Racja ksenony sa dość mocnymi swiatałami i warto miec wszystko orginalne a nie od trabanta...
Kurde tylko co z tą samoregulacją ,,,? Na wahaczach![]()
Kolega wszechwiedzący zamiast mnie pouczać / nie mam,nie widziałem owszem,ale widziałem takie pompki i było napisane,że to to ;// / mógłby opisać wszystko jak należy,żeby wszyscy zainteresowani zobaczyli co ich czeka.Może jakieś foty :?: :?: :?:Napisał marcins737
jedno jest pewne - sporo dlubania. Na dzien dobry trza zdjac i podzirawic zderzak. Co gorsza, trza to rowno zrobicNapisał marcins737
![]()
No mnie się udało znaleźć spryskiwacze. Wysłałem chyba ze 30 e-maili, albo i lepiej.
Co więcej, do spryskiwaczy sprzedawca dorzucił mi jeszcze zaślepkę tylnego haka, która jak wiadomo rozchodzi się jak świeże bułeczki i to nie tylko na allegro, ale przede wszystkim na parkingach:/
Nie odpowiedzieli mi jeszcze wszyscy, ale gdyby okazało się, że jest jeszcze ktoś, kto ma do sprzedania spryskiwacze, to dam namiary na forum.
Jeden gość coś mówi, że nie ma teraz, ale może za 2 tygodnie będzie miał (pewnie jak mu anglików nawiozą) i wówczas się odezwie...
Co do równego nawiercania zderzaka, to nawiercałem już tylni montując parktronik, jak się chce, to się potrafi![]()
Wszystkie czesci do Alfy to u mnie nie problem, spryskiwacze do nowego modelu 156 mam w cenie 160zł za sztuke