Moim zdaniem za tą kasę warto... Zawsze jest coś do zrobienia![]()
Najważniejsze - obejrzeć... Na zdjęciach różne rzeczy się widzi, a wielu się nie widzi
Wnętrze eleganckie trzeba przyznać...![]()
Moim zdaniem za tą kasę warto... Zawsze jest coś do zrobienia![]()
Najważniejsze - obejrzeć... Na zdjęciach różne rzeczy się widzi, a wielu się nie widzi
Wnętrze eleganckie trzeba przyznać...![]()
Za tydzień będę na urlopie w Polsce na 9 dni wiec może będzie możliwość obejrzeć
Dla mnie najważniejsza jest mechanika, żeby jechała prosto (tzn. żeby nie ściągało na którąś ze stron, mówiąc inaczej chce żeby była "prosta") i żeby nie była pordzewiała,
a to ze klapa jest troszkę krzywa albo ze maska była malowana mnie tak bardzo nie interesuje, i tak nie będę tym jeździł cale życie.
A czy nie lepiej na pierwsze auto kupić coś taniego?
Co tu wydziwiać za taką cenę, idealne auto na pierwszy rzut takie pierdoły jak spasowania czy wizualne niedomagania lakieru, blachy to pryszcz ważne aby auto dobrze smigało
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Bardzo ładne wnętrze rzadko spotykane.. widziałem ją na niemieckich ogłoszeniach stała dość długo.. ale jak za tę cenę myślę że warto
Gdyby Alfa Była kobietą, to byłby to związek mojego życia..
Moja Bella --->>> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1234064
niestety nie pamiętam takich szczegółów ale ten dach to wydaje mi się że już był..
Gdyby Alfa Była kobietą, to byłby to związek mojego życia..
Moja Bella --->>> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1234064
Samochód bajkaładnie wygląda
no fakt dach troszkę daje po dupie ale warto . Co do tylnej klapy , pewnie klient polakierował ją razem ze spoilerem - więc nie ma co się czepiać
Spasowanie błotniak z drzwiami ? nie noBAJER . Co do tej oryginalnej masy uszczelniającej , ja u mnie nie widziałem od nowości czegoś takiego w mojej
Fakt ze ogranicznik pomalowany![]()
AAAa i zacznij patrzeć obiektywnie , ufamy czemuś co działa na matematyce itd a na dodatek cyfrówka potrafi naprawdę strasznie zniekształcić obraz .
A więc pooglądaj , po macaj itd.
A tylne błotniki ze je ruda bierze przed LF to normatym bym się nawet nie przejmował a powiem ze w tej to i tak cudownie to wygląda
![]()